06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.

Garantált minőség

Une qualité de service garantie

Értékesítés utáni szolgáltatásunk

Az Ön elégedettsége a mi prioritásunk. Tanácsadóink mindig készséggel állnak rendelkezésére, hogy megválaszolják a megrendelésével és a szállítással kapcsolatos kérdéseit. Gyors választ garantálunk Önnek.

Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségünk egyikén:
Telefonon a 06-1-700-1030-as telefonszámon vagy e-mailben: ugyfelszolgalat@rajapack.hu.

14 napos elállási jog

Ha meggondolta magát megrendelésével kapcsolatban, akkor a csomag átvételét követően 14 naptári nap áll rendelkezésére, hogy jóváírást vagy visszatérítést kérjen írásos formában az info@rajapack.hu email címre. Mindössze annyit kell tennie, hogy eredeti csomagolásban és új állapotban visszaküldi közvetlenül lengyelországi raktárunkba a csomagot:

RAJAPACK SP. Z O.O.
ul. Działkowa 62
02-234 Warszawa
Poland

A postaköltség a vevőt terheli.
További információk az ÁFSZ 6. Árak, árengedmények és visszatérítések pontjában található.

30 napos cseregarancia

Természetesen, ha hibát követtünk el, vagy sérült terméket szállítottunk ki, az áru visszaküldésével járó szállítási költségeket mi álljuk (előzetes egyeztetés alapján mi intézzük a visszaszállítást). További információkért keresse vevőszolgálatunkat. Részletek az ÁFSZ 7.3 Fenntartások pontjában található.

A RAJA-val biztos lehet termékeink és szolgáltatásaink megbízhatóságában és minőségében.

Ecommerce Hungary tagja

Ecommerce Hungary tagja

2005 óta szolgálja magyarországi elektronikus kereskedelem fejlődését, és segíti a szektorban dolgozó cégek munkáját. Az Egyesületnek nincsenek tulajdonosai, csak tagsága, munkáját a háromévente megválasztott öttagú elnökség irányítja.

RAJA Group, az FSC® France (Forest Stewardship Council) tagja

RAJA Group, az FSC® France (Forest Stewardship Council) tagja,

amely a fenntartható fejlődés 3 kritériuma szerinti felelős erdőgazdálkodásra ösztönöz: társadalmi, ökológiai és gazdasági.

PEFC France partnereként

PEFC France partnereként, a RAJA Group elkötelezett a PEFC tanúsítás mellett a fenntartható erdőgazdálkodás előmozdítása érdekében. Ez a tanúsítvány garantálja, hogy a megvásárolt termék felelős forrásból származik, és a vásárlással részt vesz az erdők megőrzésében Franciaországban és világszerte.