06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat

20% kedvezmény

minden első rendelésnél

0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.

Ajándéktasakok, papírzacskók

A kraft papírból készült táskák és a bevont tasakok elengedhetetlenek a bevásárlás elegáns becsomagolásához és szállításához!

Milyen ajándéktáskák és ajándéktasakok érhetők el a RAJA kínálatában?

A RAJA az ajándék díszcsomagolások nagy választékát kínálja, hogy minden üzleti igényt kielégítsen. Az ajándékok csomagolásához leggyakrabban dísz csomagolópapírt, ajándékzacskót, vagy tasakot használnak.

A kraft papírból készült táskák és a bevont tasakok elengedhetetlenek a bevásárlás elegáns becsomagolásához és szállításához!

Az ajándék hatékony csomagolásának legkényelmesebb módja az ajándék papírtáskába való csomagolása, valamint fényezett papírtasakokba (beleértve a bordó, az arany, a fekete, a fehér és a piros színű verziókat).

Miért kedvező és praktikus választás az ajándék papírtáska?

Az ajándékok ilyen módon történő becsomagolása könnyű, gyors és kényelmes is. Az ilyen papír ajándéktasakokat nemcsak díszcsomagolásra, hanem a termékek elegáns bemutatására is használják.

A RAJA kínálatában a díszcsomagolások széles választéka található meg, magas minőségű papírból készült termékek: ajándéktasakok, melyek kraft papírból készülnek, jellemzők: sima vagy bordázott, kartonból és fóliából, fényes és matt, átlátszó, metál fém fényű, szövet anyagú.

Ha árajánlatot szeretne kérni egyedi feliratú, logózott ajándéktáskára, egyszerűen vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel a 06-1-700-1030-as telefonszámon.

Kollégáink szívesen eligazítják Önt a vállalkozásának legmegfelelőbb megoldások felé, és személyre szabott árajánlatot adnak az Ön egyedi igényei alapján. Ne habozzon feltenni nekik bármilyen kérdését, és kérje ki tanácsukat a vállalkozásának legmegfelelőbb díszcsomagolásáról.

Milyen tartozékok, kiegészítők találhatók meg a RAJA díszcsomagolások kínálastéban?

Az Ön igényeinek leginkább megfelelő ajándékcsomagolópapír kiválasztásához fontos, hogy számos kritériumot figyelembe vegyen, például a csomagolandó termékek típusát, az esemény típusát.

Választékunkban továbbá megtalálhatóak szükséges csomagolási tartozékok, kapcsolódó termékek, például: szalagok (több típus), felakasztható címkék stb.

Lehetőség van ökotáskák megrendelésére egyedi nyomtatással is. Cégeknek kínálunk – érdeklődjön a kedvezmény lehetőségéről ügyfélszolgálatunknál – logó mintázattal ellátott ajándéktáskák legyártását is. Ezt a táska felületre kért szolgáltatást telefonon vagy e-mailben kérheti kollégáinktól.

Vannak más típusú díszcsomagolások?

Természetesen kínálunk olyan díszcsomagolásokat is, amelyek szintén praktikusak, mint például a prémium kivitelezésű, magas minőségének köszönhetően igen népszerű mágneses díszdobozok.

  • Milyen típusú termékek érhetők el a RAJA kínálatában?

    A díszdobozok és a kartondobozok tökéletesek a nagyobb méretű ajándékokhoz. Papírtáskák, zsák ok és tasakok pedig kisebb vagy közepes méretű termékekhez ajánlott. Csomagolásaink stílusosak, esztétikusak és elegánsak, ezért elsősorban butikokban, parfümériákban, drogériákban, exkluzív ruházati üzletekben, csemegeboltokban, ékszer- és fehérneműboltokban használják őket. Különféle eseményeket reklámozó anyagok bemutatására is felhasználhatók. Ajándéktáskáinkból van sima, csavart, vagy vastag csavart zsinóros fülű, valamint masnis. Többféle stílus és méret. A RAJA oldalra kattintva megnézheti választékunkat. Nincs raktárunk Budapesten, termékeinket Lengyelországból szállítjuk közvetlenül.

30 termék :
Rendezés : Relevánsabb