06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat

20% kedvezmény

minden első rendelésnél

0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.

Ajándék csomagolópapír, celofán fólia

Adjon csillogást és eleganciát az ajándékoknak

Milyen ajándék csomagolópapírok érhetők el a RAJA kínálatában?

A RAJA az ajándék csomagolópapírok nagy választékát kínálja, hogy minden üzleti igényt kielégítsen. Adjon csillogást és eleganciát az ajándékoknak. Az ajándékok csomagolásához leggyakrabban dísz csomagolópapírt, ajándék zacskót, vagy tasak ot használnak. A csomagolópapírok és a RAJA ajándék csomagoló celofán fóliák választásával egy kis csillogást és eleganciát adhat a papírba csomagolt ajándékoknak.

A minták, matrica nélküli univerzális díszpapír megfelelő ajándékok dekorációs csomagolására minden alkalomra és minden személy számára.

A pasztell színeknek (rózsaszín, türkiz, világoszöld és narancssárga), valamint az egy kicsit erősebb kreatív színeknek (beleértve a bordót, a sötétkéket és az aranyat) köszönhetően a becsomagolt ajándékok, csomagok még ízlésesebbek.

A papír mellett fém fóliát is használhat a hatásos csomagoláshoz, amit ugyanolyan könnyű használni, mint a papírt. Egyik oldalán akár nagyobb mintával ellátott ajándék csomagoló is tökéletes választás lehet a díszdobozok mellett egy szép szalaggal megkötve.

A kétoldalú ajándék csomagolópapír egyik oldalán világosabb színű lap, míg másik oldalán sötétebb vagy mintás (a jellemzők és a stílusok színkódja a termékoldalon látható). Ez a megoldás még hatásosabbá és eredetibbé teszi az ajándékot. Különösen hasznos lehet azok számára, akik szeretik nem szokványos módon becsomagolni az ajándékokat akár egy szülinapi vagy névnapi partira, és több ötletük van az egyedi ajándékcsomagolásokra.

A RAJA kínálatában sokféle ajándék csomagolópapír kapható (fényes csomagolópapír, kétoldalas csomagolópapír, csíkos és pöttyös díszcsomagoló, Carmelia, Stella díszpapír, gyerek díszcsomagoló papír, karácsonyi fenyőfával mintázott csomagolópapír, klasszikus színű csomagolópapír, fém fólia - színes, átlátszó és fényes), valamint kapcsolódó termék is, mint praktikus kézi tekercstartó csomagoló állványok, szalag adagolók és selyempapír-állványok. Raktáron lévő termékeink dbcsomag kiszerelésben kaphatók. Tekercs az értékesítési egység, nem csomag .

Nem szabványos méretű termékek, ajándékok esetén milyen díszcsomagolópapírt javaslunk vásárlóinknak?

Akár kézműves termék, nagyobb kép vagy egy aranyos ruha becsomagolásáról van szó, ebben az esetben nincs különbség, mert a könnyű anyagból készült és megbízható csomagolópapírunk a tökéletes védelmet nyújtja ajándékának. Otthon is el tudja készíteni a becsomagolást egyéb kellékek nélkül.

Ha árajánlatot szeretne kérni csomagológépre, egyszerűen vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel a 06-1-700-1030-as telefonszámon.

Kollégáink szívesen eligazítják Önt a vállalkozásának legmegfelelőbb megoldások felé, és személyre szabott árajánlatot adnak az Ön egyedi igényei alapján. Ne habozzon feltenni nekik bármilyen kérdését, és kérje ki tanácsukat a vállalkozásának legmegfelelőbb díszcsomagolásáról.

Milyen mintázatú ajándék csomagolópapír érhető el a RAJA kínálatában?

Az Ön igényeinek leginkább megfelelő ajándékcsomagolópapír kiválasztásához fontos, hogy számos kritériumot figyelembe vegyen, például a csomagolandó termékek típusát, az esemény típusát.

Kínálatunkban megtalálható karácsonyi hangulatú és mintázatú papír .

Gyerekzsúrokhoz, születésnapi ajándékok becsomagolásához javasoljuk a kedvez és aranyos mintázatú állatmintás színes ajándékcsomagolópapírt .

Vannak más típusú díszcsomagolások?

Természetesen kínálunk olyan díszcsomagolásokat is, melyek még praktikusabbak, mint például a dekoratív ajándéktáskák, tasakok vagy a prémium kivitelezésű mágneses díszdobozok.

  • A kreatív díszcsomagolópapírok milyen minőségű papírból készülnek?

    A piacon találhatók olcsóbb termékek, a Rajapack Kft. garantálja a magas minőséget és széles teljes kínálatot. Az ajándék csomagolópapírok a legjobb minőségű kraft papírból készülnek. Például a fehér pöttyös nátronpapírból készült ajándék csomagolópapírunk tökéletes hagyományos, szemet gyönyörködtető ajándékokhoz. 60 g/m² súlyú papírból készült. Többféle ajándékcsomagoló papír közül választhat. A magas minőségű papír nem szakad, és tartós, bordázott textúrájú. Különböző színösszeállítás közül választhat. RAJA oldal: rajapack.hu.

23 termék :
Rendezés : Relevánsabb