06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat

20% kedvezmény

minden első rendelésnél

0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.

Csomagológépek és berendezések

Milyen típusú automata és félautomata csomagológépek érhetők el a RAJA kínálatában?

A RAJA a csomagológépek nagy választékát kínálja, hogy minden üzleti igényt kielégítsen. Magas teljesítmény, időmegtakarítással.

A különböző gépek között találhat sztreccsfólia-csomagológépeket, tasakzáró gépet, dobozokhoz papírtérkitöltést gyártó rendszereket és légpárnás térkitöltő anyagokat gyártó gépeket.

Ezekkel a gépekkel optimalizálhatja csomagolási és szállítási folyamatát, időt takaríthat meg és javíthatja a csomagolás minőségét, teljesítményét.

Mi alapján válasszam ki a megfelelő csomagológépet?

Akár doboz, zsák, vagy tasak, bármelyikbe szeretné a térkitöltést (papír töltéssel vagy fóliák kal), azt tanácsoljuk Önnek, hogy professzionális géppel zárja le azokat. Tasakokba történő térkitöltésről bővebb információt adunk a továbbiakban.

Ha van módja rá, és lehetősége, akkor raktárába szerezze be a praktikus és modern csomagoló gépek egyikét. Kerüljön olyan módszereket, amelyek lassítják a csomagolási folyamatot.

Raktárába ajánlunk ipari mérlegeket is, melyekkel ellenőrizheti a csomag súlyát még kiküldés előtt. Ipari mérlegek mellett más kiegészítpket is talál kínálatunkban.

Kaphatok segítséget a RAJA szakértőitől a megfelelő csomagológép kiválasztásához?

Természetesen a RAJA csomagolási szakértői minden segítséget megadnak, hogy támogassák üzleti vállalkozásának csomagolási megoldásait.

Ha árajánlatot szeretne kérni csomagológépre, egyszerűen vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel a 06-1-700-1030-as telefonszámon.

Kollégáink szívesen eligazítják Önt a vállalkozásának legmegfelelőbb megoldások felé, és személyre szabott árajánlatot adnak az Ön egyedi igényei alapján. Ne habozzon feltenni nekik bármilyen kérdését, és kérje ki tanácsukat a vállalkozásának legmegfelelőbb csomagológép kiválasztásához.

Milyen kritériumokat vegyünk figyelembe mielőtt egyeztetünk a csomagológépekről?

Az Ön igényeinek leginkább megfelelő csomagológép kiválasztásához fontos, hogy számos kritériumot figyelembe vegyen, például a csomagolandó termékek típusát, a gyártási volument, a vállalatában rendelkezésre álló helyet és a költségvetését. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek Önnek felmérni ezeket a kritériumokat, és kiválasztani a vállalkozásának legmegfelelőbb csomagológépet.

Vannak bérelhető modellek is és milyen szolgáltatást kaphatunk mellé?

A legtöbb modell bérléséhez igénybe veheti finanszírozási szolgáltatásainkat, valamint bizonyos gépmodellek esetében ingyenes kiszállítást, telepítést és oktatást is biztosítunk. Műszaki adatok kapcsán, az egyes típus okról szakértőink adnak részletes információkat, hogy alkalmasak csomagolások előkészítéséhez. Az egyes elemek garanciális cseréjéről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

  • Milyen papír térkitöltő gyártó rendszer van a RAJA-nál?

    Vannak papír térkitöltő gépeink kis, közepes vagy nagy felhasználáshoz. Egyszerű kezelhetőséget figyelembe véve, ajánljuk a FillPak TT Cutter papír térkitöltő rendszert. Programozható funkcióval is rendelkezik: az előre beállított papír méretet automatikus módon adagolja.
  • Légpárnás térkitöltő anyagok gyártásához milyen gépeket/rendszereket lehet megvásárolni vagy bérelni?

    Sokoldalú megoldást nyújthat a népszerű RAJAAIR gép . Légpárnákat, párnalapokat vagy nagy légbuborékokat gyárt a termékek hatékony védelméhez a csomagolásban. Jelenleg ez a termékünk az ’ALACSONY ÁRAK’ promóciós kampány része, így lecsökkentett áron kínáljuk vásárlóinknak. Ha pedig bérelni szeretne légpárnás térkitöltőket gyártó gépet, akkor a Fill-Air Rocket berendezést javasoljuk, melyet speciálisan a termékek rögzítésére és a szállítmányokban lévő üres helyek betöltésére tervezték.
  • Miért a RAJA termékeit válasszam?

    A piacon találhatók olcsóbb termékek, a Rajapack Kft. garantálja a magas minőséget és széles teljes kínálatot. Kínálatunkban elérhető többféle és megbízható csomagológép.

8 termék :
Rendezés : Relevánsabb