06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat

20% kedvezmény

minden első rendelésnél

0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.

Küldeményes dobozok és csomagolások

Tartós dobozok és csomagolások küldemények feladásához, valamint postai csomagolódobozok, melyek szükségesek az áruk csomagolásához és biztonságos szállításához.

Az áruk csomagolásához és biztonságos szállításához tartós szállítódobozokra és postai csomagolódobozokra van szükség.

Ezeknek a csomagolás fajtáknak a feladata, hogy megvédjék a szállítmányt a szállítás közben.

A RAJA szállítódobozok, küldeményes dobozok és postai csomagolódobozok, valamint egyéb szállítási csomagolások széles választékát kínálja. Minden ügyfél megtalálja itt az igényeinek megfelelő dobozokat, a különböző alakú és méretű tárgyak számára. Nemcsak sokféle méretben, hanem különböző vastagságban is kaphatók (pl. 3 vagy 5 rétegű hllámkartonból).

Csomagküldésre folytat értékesítést, költözést tervez, vagy talán felújítás előtt áll, és mindent be kell dobozolnia?

Ilyen és sok egyéb körülmények között is segít a karton csomagolás. Barna és fehér kartondobozokat is talál, amelyek különböző vastagságú hullámkartonból készülnek. Tekintse meg és válasszon valamit magának. Kiváló minőség és legjobb szolgáltatás!

Az ilyen szállító csomagolások nagyon jók könyvek, lemezek, valamint kényes és törékeny tárgyak, például üveg vagy porcelán küldésére is.

A Rajapack webáruházban kapható kartoncsomagolások rendkívüli szilárdságukkal emelkednek ki, és tökéletesen védik tartalmukat.

Dobozaink a legjobb minőségű hullámkartonból készülnek, kraft papírból. Csomagolási szakértőink mindig készséggel állnak a rendelkezésére, hogy segítsenek kiválasztani az Önnek megfelelő kartondobozt az üzleti igényei alapján. Igen nagy a választékuk, és a RAJA kedvező árakat kínál. A dobozok könnyen összerakhatók és nem igényelnek ragasztószalagot vagy ragasztót. A megfelelő doboz megrendeléséhez csupán ellenőrizni kell a szállítmány méreteit, és ki kell választani a küldött terméknek megfelelő küldeményes dobozt.

A RAJA a következő típusú szállítódobozokat ajánlja: lapos küldeményes kartondobozok (postai), könyves dobozok és csomagolások, dobozok és csomagolások CD-k és DVD-k számára, szállítódobozok és postai dobozok. Szállítódobozok és postai dobozok A különböző tárgyak küldéséhez a legjobb speciális postai (küldeményes) dobozokat és szállítódobozokat használni.

Hosszú kartondobozokat , lapos és négyzet alakú csomagoló kartonokat, raklap dobozokat , teleszkópos csomagolódobozokat és állítható magassággal kartondobozokat is kínálunk.

Melyek a legnépszerűbb RAJA karton csomagolások?

A megfelelő csomagolás kiválasztásának megkönnyítése érdekében a Dobozkereső elérhető a weboldalon, érdemes kihasználni. Raktárról elérhető termékeinket így könnyen megkeresheti.

A RAJA dobozok kiváló minőségű papírból készülnek. A méretek mellett a típusokra is érdemes odafigyelni.

Gardrób dobozok

Ez egy olyan kartondoboz , amely helyettesíti a szekrényt a költözés és a felújítás alatt. Az ilyen típusú kartondobozok 3 változatban kaphatók és ruhatárolóként – szekrényként szolgálnak az akasztós ruhák szállításakor. A gardrób doboz egy speciális rúddal van felszerelve, amelyen az akasztós ruhák vastagságától függően tizen-egynéhány akasztó fér el. Az ilyen típusú kartondobozokat olyan ruhákhoz használják, mint a kosztümök, öltönyök, zakók, kabátok, női ruhák, azaz olyanokhoz, amelyeket úgy kell szállítani, hogy ne gyűrődjenek meg.

A lapos kartondobozok legjobb minőségű ötrétegű hullámkartonból készülnek, kraft papírral borítva

Ellenállnak a sérüléseknek, a nedvességnek és a hőmérsékletváltozásoknak. Védik a kényes és nehéz termékeket a szállítás közben. Ezek 14 változatban érhetők el , háromrétegű karton változatban pedig 45 változatban kaphatók.

A négyzet alakú dobozokat négyzetes, kerek vagy kocka alakú termékekhez tervezték. Különböző ragasztószalaggal biztonságosan lezárhatja a kartondobozokat. Ragasztószalagokat megtekintheti weboldalunkon. Dobozok lezárásához pántolószalagokat is javaslunk. Könnyű vagy akár nagy csomagot szeretne szállítani, széles kínálatban nyújtunk megoldásokat kartondobozokra.

Kínálatunkban megtalálhatók többek között a teleszkópos kartondobozok, az állítható magasságú kartondobozok, a lapos kartondobozok, vagy a lehajtjató fedéllel ellátott postai csomagolódobozok . A változatos formátumoknak köszönhetően csomagolhat könyvet, képeslapokat, elemeket, eszközöket, mágneses képtartó akrilt, illetve bármilyen ajándékot. Különböző méretű szállító dobozt használunk értékesítésre, melyek a tárolt és szállított tárgyak, alapanyagok kényelmét és biztonságát szolgálja. Használhat fólia terméket is, amivel körbe tudja tekerni a rakományt szállítás során.

Mikor jó választás a 3- vagy 5-rétegű kartondoboz, milyen rétegek közül választhatunk?

A réteg egy lapos papírból, egy hullámpapírból, majd egy másik lapos papírból áll. Több réteg összeállítása is lehetséges: minél több hullám van, annál vastagabb és ellenállóbb a karton. Ekkor már többrétegű, 5-, vagy 7-rétegű kartonról beszélünk.

A 3-réteg a karton legvékonyabb vastagságának felel meg. Ideális könnyű termékek csomagolására, és nem kell félni az ütésektől a szállítás és tárolás során sem. Használhatja például ruhák vagy ágyneműk szállítására. Ez a hullámkarton doboz általában elegendő kis e-kereskedelmi megrendelésekhez, amelyeket közúti vagy városi szállítási körülmények között szállítanak kis kockázattal. Kis értékű tárgyakhoz is előnyös csomagolás, akár tartozékokat is tud benne szállítani. A 3-rétegű kartondobozok 4 mm vastagságúak és kb. 30 kg-os súlyú teherbírásig ellenállóak. Többféle rétegű hullámpapírból készült kartondobozt árusítunk, köztük 3 rétegű kartondoboz, költöztető karton dobozok, csomagküldő dobozok. A háromrétegű hullámkarton egy kiváló funkcionális tulajdonságokkal rendelkező anyag. A hullámkartont nagy rugalmasság és szilárdság jellemzi – ennek köszönhetően jobban ellenáll a nyomásnak, az ütésnek és más mechanikai sérüléseknek, mint a hagyományos tömör karton. Ezenkívül a háromrétegű hullámkarton nagyon jól tolerálja a kedvezőtlen időjárási viszonyokat – ellenáll a nedvességnek és a hőmérséklet-ingadozásoknak, tároláshoz igen alkalmas. Mindezen jellemzőknek köszönhetően a hullámkartonból készült dobozok tökéletesen védik a küldött árukat, és megvédik őket a véletlen sérülésektől. Sok méret - sok felhasználási lehetőségét.

Ugrás az 5-rétegű kartondobozra , mely 50%-kal erősebb, mint a 3-rétegű. Az 5-rétegű kartondobozok rendkívül könnyű és tartós csomagolások, amelyek különböző tárgyak tárolására és értékes tartalmuk védelmére szolgálnak szállítás közben. Rendkívül erős kartonból készülnek, amelyek még nehéz körülmények között is biztosítják a szállítmány tartalmának megbízható védelmét. A RAJA eredeti kartondobozai kiválóan alkalmasak többek között nehéz tárgyak, mint például munkahelyi, irodai bútorok vagy nagy elektronikai eszközök és háztartási készülékek csomagolására. Az 5-rétegű kartont kiváló szilárdság és tartósság jellemzi, ráadásul a belőle készült dobozok szenzációsan ellenállnak a nagy terheléseknek, és tökéletesen védik a szállítmány tartalmát a véletlen mechanikai sérülések hatásaitól. Ebben a típusú kartondobozban például könyveket, dísztárgyakat, háztartási kisgépeket, edényeket érdemes csomagolni. A legsérülékenyebb termékeknél jó térkitöltés szükséges, hogy maximalizálja a csomagoláson belüli védelmet. Mint már említettük, különböző vastagságú kartonokat kínálunk, aminek köszönhetően különböző célokra alkalmasak. A 3 rétegű kartonból készültek a könnyű áruk csomagolására használhatók, míg az 5 rétegből készültek tartósabbak és ellenállóbbak a sérülésekkel és a nedvességgel szemben. Kínálatunkban 7 rétegű kartonból készült dobozok is vannak, amelyek háromszoros vastagságú oldalfalakkal rendelkeznek. Az ilyen típusú termékeket nagyon nagy ellenállás jellemzi.

  • Van lehetőség nagyobb tétel rendelésére és egyedi feliratú kartondoboz készítésére is?

    Egyedi csomagolásra is van lehetőség, illetve önzáró aljú dobozra , mellyel időt spórolhat meg csomagoláskor. Csomagolóanyagához javaslunk térkitöltőt , erős és tartós védelmet nyújtva szállításkor és a dobozban lévő felesleges helyet így ki tudja tölteni. Térkitöltővel még biztonságosabbá teheti a csomag szállítását. Különböző eszközök és kiegészítők szállíásához a kisméretű doboztól kezdve a nagy költöztetést támogató kartonokig válogathat weboldalunkon. Pakoláshoz költözés során kifejezetten ajánljuk a nálunk kapható ötrétegű dobozokat. Ha szeretne tanácsot kérni, részletes adatokat megtudni a termékekről vagy megrendelést leadni, hívjon minket még ma – mindig fog találni valakit, aki szívesen segít Önnek és értékes információkkal tud szolgálni. Telefonszámát a weboldalunkon elérhető űrlapon is meghagyhatja – egy ügyfélszolgálati képviselő egy napon belül vissza fogja hívni. A cégünkkel való közvetlen kapcsolatfelvétel másik gyors formája a tanácsadóval való beszélgetés lehetősége. Azt is érdemes hozzátenni, hogy a megrendelés leadását követő második napon küldjük ki a termékeket, így nem kell nagyon sokáig várnia a szállításra. Nagykereskedelmi mennyiség estén, megrendelés előtt érdeklődhet ügyfélszolgálatunknál többféle opciók választása miatt, melynek száma: 06-1-700-1260. Kihelyezett mintaboltunk és üzletünk nincs Magyarországon, a termékeket közvetlenül szállítjuk ki. A RAJApack Kft. figyelembe veszi ügyfelei változatos igényeit, és megfelel az elvárásaiknak. Garancia számunkra kiemelten fontos. Kínálatunkban több mint száz változatban talál dobozokat, amelyek méretei különböznek és barna vagy fehér színnel vannak bevonva. Elsőként fontos meghatározni, hogy a belső vagy külső méret paraméterei fontosak rendeléskor. Egyedi és speciális nyomatos doboz gyártásához kérem érdeklődjön az egyedi@rajapack.hu-n. Gyártás során az Ön igényeit vesszük alapul, pontosan így tervezünk. Több száz hullám kartondoboz raktárról webáruházunkban. További csomagküldő megoldást keres? Ajánlunk apróbb termékekhez buborékos tasakokat , melyek megfelelő védelmet nyújtanak szintén. Spóroljon időt és rendelje meg a funkciókban leginkább megfelelő csomagolóanyagot már most! Kérjen hírlevelet rendszeresen, fontos, hogy itt bejelölje a Hozzájárulok mezőt. Vegye igénybe szakértőink segítségét!
  • 13 termék :
    Rendezés : Relevánsabb