06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat

20% kedvezmény

minden első rendelésnél

0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.

Légpárnás térkitöltő anyagok gyártása

A légpárnák gyártására szolgáló rendszerek környezetbarát módon védik az összes terméket tárolás és szállítás közben. A légpárnák gyártására szolgáló gépek és eszközök lehetővé teszik, hogy pénzt takarítson meg a csomagoláson, valamint, hogy önállóan készítse el a térkitöltő anyagokat az egyéni igényeinek megfelelően. A gépek és eszközök lehetővé teszik a töltőanyagok szisztematikus előállítását szigorúan meghatározott mennyiségben, elkerülve ezzel a felesleges tárolást, így tárhely megtakarítást eredményeznek a raktárban.

Miért érdemes légpárnák (térkitöltés) gyártására szolgáló rendszereket vagy gépeket használni?

A légpárnák gyártására szolgáló rendszerek környezetbarát módon védik az összes terméket tárolás és szállítás közben.

A légpárnák gyártására szolgáló gépek és eszközök lehetővé teszik, hogy pénzt takarítson meg a csomagoláson, valamint, hogy önállóan készítse el a térkitöltő anyagokat az egyéni igényeinek megfelelően.

A gépek és eszközök lehetővé teszik a töltőanyagok szisztematikus előállítását szigorúan meghatározott mennyiségben, elkerülve ezzel a felesleges tárolást, így tárhely megtakarítást eredményeznek a raktárban, használ az optimalizálásnak.

Mi alapján válasszam ki a megfelelő csomagológépet?

Akár zsákba, vagy tasakokba szeretné a térkitöltést (papír töltéssel vagy fóliákkal), azt tanácsoljuk Önnek, hogy professzionális géppel zárja le azokat.

Ha van módja rá, és lehetősége, akkor raktárába szerezze be a praktikus és modern csomagológépek egyikét. Kerüljön olyan módszereket, amelyek lassítják a csomagolási folyamatot.

Raktárába ajánlunk ipari mérlegeket is, melyekkel ellenőrizheti a csomag súlyát még kiküldés előtt.

Kaphatok segítséget a RAJA szakértőitől a megfelelő csomagológép kiválasztásához?

Természetesen a RAJA csomagolási szakértői minden segítséget megadnak, hogy támogassák üzleti vállalkozásának csomagolási megoldásait.

Ha árajánlatot szeretne kérni csomagológépre, egyszerűen vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel a 06-1-700-1030-as telefonszámon.

Kollégáink szívesen eligazítják Önt a vállalkozásának legmegfelelőbb megoldások felé, és személyre szabott árajánlatot adnak az Ön egyedi igényei alapján. Ne habozzon feltenni nekik bármilyen kérdését, és kérje ki tanácsukat a vállalkozásának legmegfelelőbb csomagológép kiválasztásához.

Milyen kritériumokat vegyünk figyelembe mielőtt egyeztetünk a csomagológépekről?

Az Ön igényeinek leginkább megfelelő csomagológép kiválasztásához fontos, hogy számos kritériumot figyelembe vegyen, például a csomagolandó termékek típusát, a gyártási volument, a vállalatában rendelkezésre álló helyet és a költségvetését. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek Önnek felmérni ezeket a kritériumokat, és kiválasztani a vállalkozásának legmegfelelőbb csomagológépet.

Vannak bérelhető modellek is és milyen szolgáltatást kaphatunk mellé?

A legtöbb modell bérléséhez igénybe veheti finanszírozási szolgáltatásainkat, valamint bizonyos gépmodellek esetében ingyenes kiszállítást, telepítést és oktatást is biztosítunk. Műszaki adatokat az egyes típusokról szakértőink adnak, alkalmasak csomagolások előkészítéséhez. Az egyes elemek garanciális cseréjéről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

  • Teljes megoldást tudnak nyújtani a légpárnás térkitöltők?

    A RAJA-nál tekercs ekben tudja megvásárolni a magas minőségű, újrahasznosítható csomagolóanyagokat térkitöltéshez. Teljes megoldást nyújtanak ezek a légpárnás térkitöltők, védelmet biztosítanak, akár egy könnyű tömeg ű, vagy törékeny terméket veszi ki a megrendelő a dobozból. Többféle típusai érhetők el webáruházunkban, akár hdpe-ből készült vagy komposztálható megoldást keress. Ennek a típusú térkitöltésnek az előnyei, hogy gyorsan előállítható és használható, megtartja a formát, amit eredetileg elkészít a csomagoláshoz. A fóliák perforáció megoldással ellátott verziói is megtalálhatók kínálatunkban.
  • Légpárnás térkitöltő anyagok gyártásához milyen gépeket/rendszereket lehet megvásárolni vagy bérelni?

    Sokoldalú megoldást nyújthat a népszerű gyors RAJAAIR gép . Légpárnákat, párnalapokat vagy nagy légbuborékokat gyárt a termékek hatékony védelméhez a csomagolásban. Jelenleg ez a termékünk az ’ALACSONY ÁRAK’ promóciós csomagolóanyagok kampány része, így lecsökkentett áron kínáljuk vásárlóinknak. Ha pedig bérelni szeretne légpárnás térkitöltőket gyártó gépet, akkor a Fill-Air Rocket berendezést javasoljuk, melyet speciálisan a termékek rögzítésére és a szállítmányokban lévő üres helyek betöltésére tervezték.
  • Miért a RAJA termékeit válasszam?

    A légpárnák gyártására szolgáló rendszereknek köszönhetően egyedi igényekhez igazított térkitöltő anyagokat lehet előállítani! Fontos: töltőanyagaink nagy szilárdságú fóliából készülnek. A töltőanyagok előállításához a berendezéseink bérelhetők, használatuk nem igényel további beruházásokat, és ajánlatunk igénybevételéért cserébe értékesítés utáni szolgáltatást nyújtunk az ügyfél cégénél.

14 termék :
Rendezés : Relevánsabb