06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat

20% kedvezmény

minden első rendelésnél

0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.

Csomagoló karton és hullámkarton csomagolás

Találja meg az árujának megfelelő kartont, dobozt: hosszút, laposat, kicsit, nagyot!

A csomagoló kartonokra sok helyzetben szükség lehet – a termékek csomagolása, tárolása, biztonságos szállítása és küldése során.

A megoldások széles választéka lehetővé teszi mindenki számára, hogy kiválassza a megfelelő kartonfajtát.

A RAJA kínálatában sokféle és színű kartondoboz található

Hosszú kartondobozokat , lapos és négyzet alakú csomagoló kartonokat, raklap dobozokat , teleszkópos csomagolódobozokat és állítható magasságú kartondobozokat is kínálunk.

Melyek a legnépszerűbb RAJA karton csomagolások?

A megfelelő csomagolás kiválasztásának megkönnyítése érdekében a Dobozkereső elérhető a weboldalon.

Minden kartondoboz kiváló minőségű, újrahasznosítható hullámkartonból és kraft papírból készül.

A hosszú kartondobozok merev, háromrétegű hullámkartonból készülnek, stabil csomagolások – az alsó négyzet alakja stabilizálja a kartont.

Védik a tartalmat a nedvességtől és a hőmérsékletváltozástól. A doboz hossza igény szerint állítható.

A RAJA kínálatában olyan hosszú kartondobozok is szerepelnek, amelyek hosszú oldalukon nyithatók – a széles nyílásuknak köszönhetően nagyon praktikusak, megkönnyítik a termékek behelyezését és kivételét. Legjobb minőségű ötrétegű hullámkartonból készülnek. Ezenkívül rendelkeznek felső és alsó védőlapokkal is, melyek megduplázzák a karton vastagságát és megerősítik azt. Ez a fajta kartoncsomagolás ideális képek és monitorok szállítására.

A lapos kartondobozok legjobb minőségű ötrétegű hullámkartonból készülnek, kraft papírral borítva

Ellenállnak a sérüléseknek, a nedvességnek és a hőmérsékletváltozásoknak. Védik a kényes és nehéz termékeket a szállítás közben. Ezek 14 változatban érhetők el , háromrétegű karton változatban pedig 45 változatban kaphatók. Klasszikus barna szín mellett elérhető fehér színben is.

A négyzet alakú dobozokat négyzetes, kerek vagy kocka alakú termékekhez tervezték. Különböző ragasztószalagok segítségével lezárhatja a kartondobozokat. Könnyű vagy akár nagy csomagot szeretne szállítani, széles kínálatban nyújtunk megoldást kartondobozokra.

Mikor jó választás a 3- vagy 7-rétegű kartondoboz?

A réteg egy lapos papírból, egy hullámpapírból, majd egy másik lapos papírból áll. Több réteg összeállítása is lehetséges: minél több hullám van, annál vastagabb és ellenállóbb a karton. Ekkor már 5-, vagy 7-rétegű kartonról beszélünk.

A 3-réteg a karton legvékonyabb vastagságának felel meg. Ideális könnyű termékek csomagolására, és nem kell félni az ütésektől a szállítás és tárolás során sem. Használhatja például ruhák vagy ágyneműk szállítására. Ez a hullámkarton doboz általában elegendő kis e-kereskedelmi megrendelésekhez, amelyeket közúti vagy városi szállítási körülmények között szállítanak kis kockázattal. Tulajdonsága, hogy kis értékű tárgyakhoz is előnyös csomagolás. A 3-rétegű kartondobozok 4 mm vastagságúak és kb. 30 kg-os terhelésig ellenállóak.

Az 5-rétegű kartondoboz 50%-kal erősebb, mint a 3-rétegű. Ideális a törékeny termékek védelmére, vagy amelyek súlya nem teszi lehetővé az egyszerűbb 3-rétegű kiválasztását. Valójában akár 50 kg-os súlyt is elbír. Az 5-rétegű hullámkartonból készült doboznak más előnyei is vannak: jobban ellenáll a nedvességnek és a hőmérséklet-ingadozásoknak. Robusztus, de könnyű, tárolásra is használható. Ha átlagos ideig szeretné tárolni termékeit, ez a kartoncsomagolás ideális. Ebben a típusú kartondobozban például könyveket, dísztárgyakat, háztartási kisgépeket, edényeket érdemes csomagolni. A legsérülékenyebb termékeknél jó térkitöltés szükséges, hogy maximalizálja a csomagoláson belüli védelmet

  • Van lehetőség nagyobb tétel rendelésére és egyedi feliratú kartondoboz készítésére is?

    Egyedi csomagolásra is van lehetőség, illetve önzáró aljú dobozra , mellyel idő spórolható meg csomagoláskor. Csomagolóanyagához javaslunk térkitöltőt , erős és tartós védelmet nyújtva szállításkor. Különböző eszközök és kiegészítő szállításához a kisméretű doboztól kezdve a nagy költözést támogató kartonokig válogathat weboldalunkon. Önzáró aljú dobozok használatához oktatóvideó is elérhető weboldalunkon. Nagykereskedelmi mennyiség estén, további információkért érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál , melynek száma: 06-1-700-1260.

27 termék :
Rendezés : Relevánsabb