06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • 800x1200 mm méretű raklaphoz illeszkedő ötrétegű hullámkartonból készült dobozok
800x1200 mm méretű raklaphoz illeszkedő ötrétegű hullámkartonból készült dobozok - 1

800x1200 mm méretű raklaphoz illeszkedő ötrétegű hullámkartonból készült dobozok

(23  cikkszám)
AKÁR -30%
Best Price
« Best Price » : Több, mint 250 bestseller termék a legjobb áron! A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Nem elérhető
Kezdőár
309 Ft  +ÁFA -tól

darabonként

Megnézem az árakat
A legjobb minőségű ötrétegű hullámkartonból készültek, emellett megerősítettek, 7 mm vastag. Ideálisan illeszkednek a 800 x 1200 mm méretű raklap méreteihez. Nagyon tartósak: nehéz körülmények között történő áruszállításhoz és exportáláshoz javasoltak. Garantálják a ragasztószalag tökéletes tapadását. Ellenállnak a sérüléseknek, nedveségnek, hőmérsékletváltozásnak, nyomásnak. Lapra szerelve szállítjuk a könnyű tárolás céljából. Csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik.Több információ

spinner

Részletes leírás

A legjobb minőségű ötrétegű hullámkartonból készültek, emellett megerősítettek, 7 mm vastag. Ideálisan illeszkednek a 800 x 1200 mm méretű raklap méreteihez. Nagyon tartósak: nehéz körülmények között történő áruszállításhoz és exportáláshoz javasoltak. Garantálják a ragasztószalag tökéletes tapadását. Ellenállnak a sérüléseknek, nedveségnek, hőmérsékletváltozásnak, nyomásnak. Lapra szerelve szállítjuk a könnyű tárolás céljából. Csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik.

Ujrahasznosithato_hu_HU

Resy_hu_HU

Ujrahasznositott_70_hu_HU