06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
rajaPrint

Csomagolás egyedi nyomtatással

Szeretné személyre szabni ragasztószalagját, dísztáskáját vagy kartondobozát? A RAJA segítségével egyszerű és gyors!

Ragasztószalagok egyedi nyomtatással

A különböző ragasztószalag paraméterek több mint 70 kombinációja lehetővé teszi a megfelelő választást. Válassza ki a ragasztószalag típusát, színét és méreteit.

Kartondobozok egyedi nyomtatással

Személyre szabott kartondobozok meghatározott méretekkel és jellemzőkkel. Küldje el érdeklődését nekünk, szakembereink az elejétől a végéig mindent elintéznek az Ön elképzelései szerint. Kérje logója és/vagy egyedi üzenet rányomtatását a doboz külső vagy belső oldalára. Alakítsa át csomagolásait kommunikációs eszközzé: nagyobb márka láthatóság és nagyobb vevői elégedettség!

Ajándéktáskák, díszcsomagolások egyedi nyomtatással

Dísztáskák több mint 200 változatban. Kérje egyedi nyomattal, hogy márkajelzése és üzenete kitűnjön.

Csomagolás személyre szabott egyedi nyomattal


A legjobb módját keresi, hogy kitűnjön a versenytársak közül? Tudta, hogy ezt személyre szabott, egyedileg nyomtatott csomagolással is megteheti, amit a RAJA elejétől-végéig elkészít Önnek? A lehetőségek széles választékában könnyedén találhat megoldásokat a csomagolás területén üzleti igényeihez igazítva. Logózott dísztáskák, de személyre szabott ragasztószalagok – mindezt azért hoztuk létre, hogy cégét a lehető legjobban támogathassuk. Megfelelő kivitelezésüknek köszönhetően a szállítás során is sokat bírnak, biztosítva, hogy az áru épségben érkezzen meg megrendelőjéhez. Az egyedi csomagolás az e-kereskedelem tevékenységének alapja. Logisztikai központok, nagykereskedők, raktárak és csomagküldő cégek nélkülözhetetlen eszköze. Az egyedi gyártású dobozokat magas esztétika, tartósság és megbízhatóság is jellemzi.


A csomagoláson található egyedi nyomtatás lehetővé teszi a termék személyre szabását


A modern nyomtatási technikák lehetővé teszik a csomagolások teljes személyre szabását – hogy azok a lehető legjobban megfeleljenek cége marketingcéljainak. A reklámozásban van egy szabály: "tűnj ki vagy ne létezz". Ezért ne hagyja figyelmen kívül azokat a lehetőségeket, amelyeket a márka kartoncsomagoláson történő reklámozásának modern módszerei kínálnak. E-kereskedelmi termékeket, művészeti árucikkeket, dekorkozmetikumokat, borokat, esetleg kézműves termékeket árul? Minden ilyen helyzetben tartós, erős és ellenálló kartoncsomagolásra lesz szüksége. Egyedi logózású csomagolásnak köszönhetően hirdetni tudja vállalkozását, és felismerhetőbbé válik a piacon. Biztos lehet abban is, hogy termékei megfelelően védettek a mechanikai sérülésekkel, porral, nedvességgel és ütésekkel szemben. A masszív kartoncsomagolás által nyújtott biztonság lehetővé teszi, hogy aktívan, nagyobb léptékben tervezze meg vállalkozása fejlesztését. Készítsen különböző méretű kartondobozokat, amelyek teljes mértékben megfelelnek az Ön által értékesített termékek méretének.