06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat

20% kedvezmény

minden első rendelésnél

0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.

Raklap tárolók, raklap ládák, raktári tárolók

Exportcsomagolások - a rakomány legjobb védelmére a nemzetközi szállítás során.

A raklap konténerek tökéletesek olyankor, amikor a raklapokon sok kisebb dobozt vagy csomagot helyeznek el.

Ilyen esetben attól lehet tartani, hogy szállítás közben leesnek vagy megsérülnek, mert az őket rögzítő pántszalagok nem képesek minden dobozt rögzíteni.

Ilyen esetben kell a raklap méretű kartondobozokat használni. Biztosítják, hogy minden, amit a raklapra helyeztek, a szállítás teljes ideje alatt rajta is maradjon.

A RAJA-nál különféle formájú raklap méretű kartondobozokat választhat.

Ezek lehetnek csak felső fedelek, felső és alsó fedelek , amelyek a szállítmányt alulról is biztosítják.

Választhat három elemből álló raklap kartont is , mely az alján és a fedelén kívül oldalfalakkal is rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a benne lévő tárgyak hasonlóképpen rögzítve legyenek, mint egy jó minőségű hagyományos kartondobozban.

Kartondobozainkat egyszerűen csak raklapokra kell rakni, és a szállítási rakomány készen áll a termékek külföldre történő exportálására. Nagy teherbírású kartondobozaink raklaphoz igazított méretekben kaphatók. Sőt, nálunk raklapkereteket és INKA raklapokat is talál - préselt fából. Ha exportcsomagolást keres tengeri, légi vagy vasúti szállításhoz – raklap ládáink és tárolóink között biztosan megtalálja a megfelelő csomagolást.

RAJA kínálatában talál különböző üzleti igényeknek megfelelő kiváló minőségű műanyag vagy faanyagból készült kisebb méretű és nagy raklapokat.

Gépi vagy kézi sztreccsfóliák segítségével még biztonságosabban tudja szállítani a raklapos szállítmányokat.

A Rajapack webáruházban kapható kartoncsomagolások rendkívüli szilárdságukkal emelkednek ki, és tökéletesen védik tartalmukat.

Dobozaink a legjobb minőségű hullámkartonból készülnek, kraft papírból. Csomagolási szakértőink mindig készséggel állnak a rendelkezésére, hogy segítsenek kiválasztani az Önnek megfelelő kartondobozt az üzleti igényei alapján. Igen nagy a választékuk, és a RAJA kedvező árakat kínál. A dobozok könnyen összerakhatók és nem igényelnek ragasztószalagot vagy ragasztót. A megfelelő doboz megrendeléséhez csupán ellenőrizni kell a szállítmány méreteit, és ki kell választani a küldött terméknek megfelelő küldeményes dobozt.

A RAJA a következő típusú szállítódobozokat ajánlja: lapos küldeményes kartondobozok (postai kialakításukban), könyves dobozok és csomagolások, dobozok és csomagolások CD-k és DVD-k, bakelit lemez számára, szállítódobozok és postai dobozok. Szállítódobozok és postai dobozok A különböző tárgyak küldéséhez a legjobb speciális postai (küldeményes) dobozokat és szállítódobozokat használni.

Hosszú kartondobozokat , lapos és négyzet alakú csomagoló kartonokat, raklap dobozokat , teleszkópos csomagolódobozokat és állítható magasság gal kartondobozokat is kínálunk.

Melyek a legnépszerűbb RAJA karton csomagolások?

A megfelelő csomagolás kiválasztásának megkönnyítése érdekében a Dobozkereső elérhető a weboldalon, érdemes kihasználni. A RAJA raktárában elérhető termékeket így könnyen megkeresheti.

A RAJA dobozok kiváló minőségű papírból készülnek. A méretek mellett a típusokra is érdemes odafigyelni.

Gardrób dobozok

Ez egy olyan kartondoboz , amely helyettesíti a szekrényt a költözés és a felújítás alatt. Az ilyen típusú kartondobozok 3 változatban kaphatók és ruhatárolóként – szekrényként szolgálnak az akasztós ruhák szállításakor. A gardrób doboz egy speciális rúddal van felszerelve, amelyen az akasztós ruhák vastagságától függően tizen-egynéhány akasztó fér el. Az ilyen típusú kartondobozokat olyan ruhákhoz használják, mint a kosztümök, öltönyök, zakók, kabátok, női ruhák, azaz olyanokhoz, amelyeket úgy kell szállítani, hogy ne gyűrődjenek meg.

A lapos kartondobozok legjobb minőségű ötrétegű hullámréteg kartonból készülnek, kraft papírral borítva

Ellenállnak a sérüléseknek, a nedvességnek és a hőmérsékletváltozásoknak. Védik a kényes és nehéz termékeket a szállítás közben. Ezek 14 változatban érhetők el , háromrétegű karton változatban pedig 45 változatban kaphatók.

A négyzet alakú dobozokat négyzetes, kerek vagy kocka alakú termékekhez tervezték. Különböző ragasztószalaggal biztonságosan lezárhatja a kartondobozokat. Ragasztószalagokat megtekintheti weboldalunkon. Dobozok lezárásához pántolószalagokat is javaslunk. Könnyű vagy akár nagy csomagot szeretne szállítani, széles kínálatban nyújtunk megoldásokat kartondobozokra.

Kínálatunkban megtalálhatók többek között a teleszkópos kartondobozok, az állítható magasságú kartondobozok, a lapos kartondobozok, vagy a lehajtjató fedéllel ellátott postai csomagolódobozok . A változatos formátumoknak köszönhetően csomagolhat könyvet, képeslapokat, elemeket, eszközöket, mágneses képtartó akrilt, illetve bármilyen ajándékot. Különböző méretű szállító dobozt használunk értékesítésre, melyek a tárolt és szállított tárgyak, alapanyagok kényelmét és biztonságát szolgálja. Használhat fólia terméket is, amivel körbe tudja tekerni a rakományt szállítás során.

Mikor jó választás a 3- vagy 5-rétegű kartondoboz, milyen rétegek közül választhatunk?

A réteg egy lapos papírból, egy hullámpapírból, majd egy másik lapos papírból áll. Több réteg összeállítása is lehetséges: minél több hullám van, annál vastagabb és ellenállóbb a karton. Ekkor már többrétegű, 5-, vagy 7-rétegű kartonról beszélünk.

A 3-réteg a karton legvékonyabb vastagságának felel meg. Ideális könnyű termékek csomagolására, és nem kell félni az ütésektől a biztonságos szállítás és tárolás során sem. Használhatja például ruhák vagy ágyneműk szállítására. Ez a hullámkarton doboz általában elegendő kis e-kereskedelmi megrendelésekhez, amelyeket közúti vagy városi szállítási körülmények között szállítanak kis kockázattal. Kis értékű tárgyakhoz is előnyös csomagolás, akár tartozékokat is tud benne szállítani. A 3-rétegű kartondobozok 4 mm vastagságúak és kb. 30 kg-os súlyú teherbírásig ellenállóak. Többféle rétegű hullámpapírból készült kartondobozt árusítunk, köztük 3 rétegű kartondoboz, költöztető karton dobozok, csomagküldő dobozok. A háromrétegű hullámkarton dobozok egy kiváló funkcionális tulajdonságokkal rendelkező anyag. Kiemelt tulajdonsága, hogy a hullámkartont nagy rugalmasság és szilárdság jellemzi – ennek köszönhetően jobban ellenáll a nyomásnak, az ütésnek és más mechanikai sérüléseknek, mint a hagyományos tömör karton. Ezenkívül a háromrétegű hullámkarton nagyon jól tolerálja a kedvezőtlen időjárási viszonyokat – ellenáll a nedvességnek és a hőmérséklet-ingadozásoknak, tároláshoz igen alkalmas. Mindezen jellemzőknek köszönhetően a hullámkartonból készült dobozok tökéletesen védik a küldött árukat, és megvédik őket a véletlen sérülésektől. Sok méret – többféle használaton alapszik.

Ugrás az 5-rétegű kartondobozra , mely 50%-kal erősebb, mint a 3-rétegű. Az 5-rétegű kartondobozok rendkívül könnyű és tartós csomagolások, amelyek különböző tárgyak tárolására és értékes tartalmuk védelmére szolgálnak szállítás közben. Rendkívül erős kartonból készülnek, amelyek még nehéz körülmények között is biztosítják a szállítmány tartalmának megbízható védelmét. A RAJA eredeti kartondobozai kiválóan alkalmasak többek között nehéz tárgyak, mint például munkahelyen használt eszközök, irodai bútorok vagy nagy elektronikai eszközök és háztartási készülékek csomagolására. Tárolódobozokkal is kiegészítheti a szállítást. Az 5-rétegű kartont kiváló szilárdság és tartósság jellemzi, ráadásul a belőle készült dobozok szenzációsan ellenállnak a nagy terheléseknek, és tökéletesen védik a szállítmány tartalmát a véletlen mechanikai sérülések hatásaitól. A kartondoboz ezen típusa például könyveket, dísztárgyakat, háztartási kisgépeket, edényeket tud biztonságosan kiszolgálni szállításhoz. A legsérülékenyebb termékeknél jó térkitöltés szükséges, hogy maximalizálja a csomagoláson belüli védelmet. Mint már említettük, különböző vastagságú kartonokat kínálunk, aminek köszönhetően különböző célokra alkalmasak. A 3 rétegű kartonból készültek a könnyű áruk csomagolására használhatók, míg az 5 rétegből készültek tartósabbak és ellenállóbbak a sérülésekkel és a nedvességgel szemben. Kínálatunkban 7 rétegű kartonból készült dobozok is vannak, amelyek háromszoros vastagságú oldalfalakkal rendelkeznek. Az ilyen típusú termékeket nagyon nagy ellenállás jellemzi.

  • Van lehetőség nagyobb tétel rendelésére és egyedi feliratú kartondoboz készítésére is?

    Egyedi csomagolásra is van lehetőség, illetve önzáró aljú dobozra , mellyel időt spórolhat meg csomagoláskor. Csomagolóanyagához javaslunk térkitöltőt , erős és tartós védelmet nyújtva szállításkor és a dobozban lévő felesleges helyet így ki tudja tölteni. Térkitöltővel, térkitöltő anyag gyártó rendszerek segítségével még biztonságosabbá teheti a csomag szállítását. Különböző eszközök és kiegészítők szállíásához a kisméretű doboztól kezdve a nagy költöztetést támogató kartonokig válogathat weboldalunkon. Pakoláshoz költözés során kifejezetten ajánljuk a nálunk kapható ötrétegű dobozokat. Ha szeretne tanácsot kérni, részletes adatokat megtudni a termékekről vagy megrendelést leadni, fiók beállítások kapcsán is hívjon minket még ma – mindig fog találni valakit, aki szívesen segít Önnek és értékes információkkal tud szolgálni. Telefonszámát a weboldalunkon elérhető űrlapon is meghagyhatja – egy ügyfélszolgálati képviselő egy napon belül vissza fogja hívni. A cégünkkel való közvetlen kapcsolatfelvétel másik gyors formája a tanácsadóval való beszélgetés lehetősége. Azt is érdemes hozzátenni, hogy a megrendelés leadását követő második-harmadik napon küldjük ki a termékeket, így nem kell nagyon sokáig várnia a szállításra. Nagykereskedelmi mennyiség estén, megrendelés előtt érdeklődhet ügyfélszolgálatunknál többféle opciók választása miatt, melynek száma: 06-1-700-1260. Kihelyezett mintaboltunk és üzletünk nincs Magyarországon, a termékeket közvetlenül szállítjuk ki. A Rajapack Kft. figyelembe veszi ügyfelei változatos igényeit, és megfelel az elvárásaiknak. Garancia számunkra kiemelten jelentős. Kínálatunkban több mint száz változatban talál dobozokat, amelyek méretei különböznek és barna vagy fehér szín nel vannak bevonva. Elsőként fontos meghatározni, hogy a belső vagy külső méret paraméterei fontosak rendeléskor. Egyedi csomagolóanyagok ajánlatkérésekre speciális szolgáltatásaink vannak vevőinknek. Tevékenységünk a csomagolástechnika piacán széleskörű. Érdeklődjön Csomagolás egyedi nyomtatással oldalán , ahol részletes információkat kap a gyors gyártás folyamatáról. Görgős kerekek, tartozékok vagy ipari összehajtható eszközökön kívül a szállítók egyéb a raktár környezetébe beleillő termékeket is szeretnek szállítani raklap konténer rel. Gyártás során az Ön igényeit vesszük alapul, pontosan így tervezünk. Több száz hullám kartondoboz raktárról webáruházunkban. Átmeneti készlethiány esetében a termékoldalon feliratkozhat termékértesítő email-re. További csomagküldő megoldást keres? Ajánlunk apróbb termékekhez, például csavarok, lánc, apróbb cikkek esetén buborékos tasakokat, légpárnás borítékokat , melyek megfelelő védelmet nyújtanak szintén. Spóroljon időt és rendelje meg a funkciókban leginkább optimális csomagolóanyagot már most! Kérjen tájékoztató hírlevelet. Vegye igénybe szakértőink segítségét! Irodánkban nincs mintabolt. Csomagolóanyagaink áttekintése a rajapack.hu weboldalon lehetséges.
  • 8 termék :
    Rendezés : Relevánsabb