06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • 1000x1200 mm méretű raklaphoz illeszkedő háromrétegű hullámkartonból készült dobozok
1000x1200 mm méretű raklaphoz illeszkedő háromrétegű hullámkartonból készült dobozok - 1

1000x1200 mm méretű raklaphoz illeszkedő háromrétegű hullámkartonból készült dobozok

(17  cikkszám)
AKÁR -30%
Best Price
A legjobb ár : Kedvező ár már kis mennyiségre is A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Kezdőár
176 Ft  +ÁFA -tól

darabonként

Megnézem az árakat
Háromrétegű hullámkartonból készültek. Megerősített védelmet nyújtanak a belsejében elhelyezett nehéz és érzékeny tárgyaknak. A kartondobozok ideálisak könnyű, terjedelmes tárgyak csomagolásához. A kartondobozok ideálisan illeszkednek az 1000x1200 mm méretű raklapokhoz. Garantálják a ragasztószalag tökéletes tapadását. Ellenállnak a sérüléseknek, nedvességnek, hőmérsékletváltozásnak, nyomásnak. Lapra szerelve szállítjuk a könnyű tárolás céljából. Csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik. Szakemberünk tanácsolja: a különböző méretű kartondobozokat raklapra kell helyezni, a rakodást a legkisebb csomagokkal kell elkezdeni, és a legnagyobbakkal befejezni.Több információ

spinner

Részletes leírás

Háromrétegű hullámkartonból készültek. Megerősített védelmet nyújtanak a belsejében elhelyezett nehéz és érzékeny tárgyaknak. A kartondobozok ideálisak könnyű, terjedelmes tárgyak csomagolásához. A kartondobozok ideálisan illeszkednek az 1000x1200 mm méretű raklapokhoz. Garantálják a ragasztószalag tökéletes tapadását. Ellenállnak a sérüléseknek, nedvességnek, hőmérsékletváltozásnak, nyomásnak. Lapra szerelve szállítjuk a könnyű tárolás céljából. Csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik. Szakemberünk tanácsolja: a különböző méretű kartondobozokat raklapra kell helyezni, a rakodást a legkisebb csomagokkal kell elkezdeni, és a legnagyobbakkal befejezni.

Ujrahasznosithato_hu_HU

Resy_hu_HU

Ujrahasznositott_70_hu_HU