06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • 800x1200 mm méretű raklaphoz illeszkedő háromrétegű hullámkartonpapírból készült dobozok
800x1200 mm méretű raklaphoz illeszkedő háromrétegű hullámkartonpapírból készült dobozok - 1

800x1200 mm méretű raklaphoz illeszkedő háromrétegű hullámkartonpapírból készült dobozok

(22  cikkszám)
AKÁR -30%
Best Price
« Best Price » : Több, mint 250 bestseller termék a legjobb áron! A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Nem elérhető
Kezdőár
176 Ft  +ÁFA -tól

darabonként

Megnézem az árakat
Háromrétegű hullámkartonból készültek. Megerősített védelmet nyújtanak a belsejében elhelyezett nehéz és sérülékeny tárgyaknak. A kartondobozok ideálisak könnyű, terjedelmes tárgyak csomagolásához. A kartondobozok ideálisan illeszkednek a 800x1200 mm méretű raklapokhoz. Ellenállnak a sérülésnek, nedvességnek, hőmérsékletváltozásnak, nyomásnak. Lapra szerelve szállítjuk a könnyű tárolás céljából. Csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik. Szakemberünk tanácsa: a különböző méretű kartondobozokat raklapra kell helyezni, a rakodást a legkisebb csomagokkal kell elkezdeni, és a legnagyobbakkal befejezni.Több információ

spinner

Részletes leírás

Háromrétegű hullámkartonból készültek. Megerősített védelmet nyújtanak a belsejében elhelyezett nehéz és sérülékeny tárgyaknak. A kartondobozok ideálisak könnyű, terjedelmes tárgyak csomagolásához. A kartondobozok ideálisan illeszkednek a 800x1200 mm méretű raklapokhoz. Ellenállnak a sérülésnek, nedvességnek, hőmérsékletváltozásnak, nyomásnak. Lapra szerelve szállítjuk a könnyű tárolás céljából. Csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik. Szakemberünk tanácsa: a különböző méretű kartondobozokat raklapra kell helyezni, a rakodást a legkisebb csomagokkal kell elkezdeni, és a legnagyobbakkal befejezni.

Ujrahasznosithato_hu_HU

Resy_hu_HU

Ujrahasznositott_70_hu_HU