06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.

A mi történetünk az Öné is!

Le groupe RAJA

A RAJA Csoport 70. évfordulóját ünnepeljük, ez alkalommal szeretném őszintén megköszönni Önöknek a bizalmat és a hűséget. Az 1980-as évek elején vettem át a RAJA vezetését édesanyámtól, aki 1954-ben alapította a vállalatot. Ő adta át nekem az ügyfélszolgálat, a folyamatos termékinnováció és a szervezeti működés iránti szenvedélyét.

Ügyfeleinknek köszönhetően egy használt csomagolóanyagokat értékesítő kis cégből mára a csomagolóanyagok, irodaszerek és üzleti berendezések forgalmazásának európai vezetőjévé váltunk.

70 év innováció termékeinkben és szolgáltatásainkban: a RAJA szellemisége

Az Önök támogatása döntő fontosságú volt az innováció iránti lankadatlan törekvésünkben. Minden új terméket, minden új szolgáltatást úgy terveztünk, hogy a lehető legjobban megfeleljen az Ön igényeinek. A RAJA általános katalógusa, amely most 340 oldalas, és a több, mint 3000 készletről rendelhető terméket tartalmazó weboldal mutatja, hogy eltökélt szándékunk, hogy egyre versenyképesebb és praktikusabb megoldásokat kínáljunk az Ön vállalkozásának támogatására.

70 év ügyfél-elégedettség: a mi ambíciónk

Tudásunk és képességeink a mindennapi munka és a folyamatos fejlődés iránti vágy eredménye, hogy mindig elégedettek legyenek ügyfeleink és partnereink velünk. Minden beruházásunk és egész kereskedelmi struktúránk az Ön elégedettségét szolgálja. Fő célunk, hogy az Ön legjobb üzleti partnere maradjunk.

70 év odafigyelés ügyfeleink kéréseire: a mi elkötelezettségünk

Szervezeti kultúránk középpontjában a barátságos légkör, a párbeszéd, a tisztelet és a csapatszellem áll. Szilárdan hiszünk abban, hogy az emberi kapcsolatok minősége közös sikerünk alapvető pillére. Értékesítési csapataink mindig készen állnak arra, hogy a lehető legjobb, személyre szabott támogatást nyújtsák mindenkinek.

70 év kihívás és elhivatottság: a mi erősségünk

A bennünket mozgató energia és lelkesedés a forrása annak, hogy eltökélten igyekszünk megfelelni a gazdasági helyzet és a környezetvédelmi kérdések új kihívásainak. A RAJA csapat minden tagja osztozik ebben a vágyban, hogy felülmúljuk az elvárásokat és minden lehetőséget sikerre vigyünk.

Ma a RAJA Csoport 4500 nőt és férfit foglalkoztat, akik 2 millió ügyfelet szolgálnak ki 19 európai országban. Mindannyian minden nap arra törekszünk, hogy a lehető legjobb élményt és szolgáltatást nyújtsuk Önnek.

Az év folyamán meghívom Önöket, hogy vegyenek részt a honlapunkon található évfordulós eseményeinken, játékainkon, és fedezzék fel a vállalat hosszú és gazdag történetét is.

Köszönjük a 70 évnyi közös kalandot. Menjünk együtt tovább szenvedéllyel!

Présidente-Directrice Générale du Groupe RAJA

A RAJA Csoport elnök-vezérigazgatója

Interjú a RAJA Franciaország ügyvezetőigazgatójával