06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • Fehér kartoncímkék akasztóval
Fehér kartoncímkék akasztóval - 1

Fehér kartoncímkék akasztóval

(3  cikkszám)
AKÁR -20%
Best Price
« Best Price » : Több, mint 250 bestseller termék a legjobb áron! A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Nem elérhető
Kezdőár
22 841 Ft  +ÁFA -tól

csomagonként

Megnézem az árakat
Nélkülözhetetlenek az iparban és a raktárban a különféle anyagok és berendezések jelöléséhez és azonosításához, a termékek leltározásához és katalogizálásához, minőségellenőrzéshez. Univerzális: javasolt ruhák, háztartási gépek, bőráruk, ékszerek, dekorelemek boltokban történő címkézéséhez. Magas minőségű kivitelezés: kemény kartonból (160 g/m²), bézs színben. A két felső sarok lekerekített. Megerősített akasztólyuk (5 mm átmérő). Címke fém akasztóval: az akasztó hossza 30 cm, galvanizált fémből készült, vízhatlan. 1000 darabos csomagokban értékesítve. Az ár csomagonként értendő.Több információ

spinner

Részletes leírás

Nélkülözhetetlenek az iparban és a raktárban a különféle anyagok és berendezések jelöléséhez és azonosításához, a termékek leltározásához és katalogizálásához, minőségellenőrzéshez. Univerzális: javasolt ruhák, háztartási gépek, bőráruk, ékszerek, dekorelemek boltokban történő címkézéséhez. Magas minőségű kivitelezés: kemény kartonból (160 g/m²), bézs színben. A két felső sarok lekerekített. Megerősített akasztólyuk (5 mm átmérő). Címke fém akasztóval: az akasztó hossza 30 cm, galvanizált fémből készült, vízhatlan. 1000 darabos csomagokban értékesítve. Az ár csomagonként értendő.

Ujrahasznosithato_hu_HU