06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • Hőtranszfer címketekercs perforációval - 1
  • Hőtranszfer címketekercs perforációval - 2
  • Hőtranszfer címketekercs perforációval - 3
  • Hőtranszfer címketekercs perforációval - 4
  • Hőtranszfer címketekercs perforációval - 5
Hőtranszfer címketekercs perforációval - 1
Hőtranszfer címketekercs perforációval - 2
Hőtranszfer címketekercs perforációval - 3
Hőtranszfer címketekercs perforációval - 4
Hőtranszfer címketekercs perforációval - 5

Hőtranszfer címketekercs perforációval

(18  cikkszám)
AKÁR -25%
Best Price
A legjobb ár : Kedvező ár már kis mennyiségre is A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Nem elérhető
Kezdőár
1 274 Ft  +ÁFA -tól

tekercsenként

Megnézem az árakat
80 g/m2 papírból készült. -20°C és +80° C között hőálló. Három különböző hengerátmérőben kapható, minden típusú hőtranszfer nyomtatóhoz. Tartós tapadás. Értékesítési egység: tekercs. * Perforáció: A kis méretű címkéket, amelyeket gyakran használnak az automatikus alkalmazáshoz, folyamatos tekercsként csomagolják. A közepes és nagy méretű címkék kézi felhelyezésének megkönnyítése érdekében az egyes címkék között mikroperforációk találhatók. Szaktanácsadóink javaslata: A hőtranszferes nyomtatás során a nyomtatófej felmelegíti a hőtranszfer szalagban található pigmentet, amelyet ezután átvisz a címkére. A szalag és a címke kombinációja garantálja a nyomat rendkívül magasszintű tartósságát. Hogyan válasszuk ki saját szalagunkat? A szalag szélessége megközelítőleg azonos kell, hogy legyen a címke méretével. A szalag hossza a nyomtató típusától függ.Több információ

spinner

Részletes leírás

80 g/m2 papírból készült. -20°C és +80° C között hőálló. Három különböző hengerátmérőben kapható, minden típusú hőtranszfer nyomtatóhoz. Tartós tapadás. Értékesítési egység: tekercs. * Perforáció: A kis méretű címkéket, amelyeket gyakran használnak az automatikus alkalmazáshoz, folyamatos tekercsként csomagolják. A közepes és nagy méretű címkék kézi felhelyezésének megkönnyítése érdekében az egyes címkék között mikroperforációk találhatók. Szaktanácsadóink javaslata: A hőtranszferes nyomtatás során a nyomtatófej felmelegíti a hőtranszfer szalagban található pigmentet, amelyet ezután átvisz a címkére. A szalag és a címke kombinációja garantálja a nyomat rendkívül magasszintű tartósságát. Hogyan válasszuk ki saját szalagunkat? A szalag szélessége megközelítőleg azonos kell, hogy legyen a címke méretével. A szalag hossza a nyomtató típusától függ.