06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - MEGRENDELÉS

Az alábbiakban a leggyakrabban feltett kérdéseket találja az online áruházi fiókjával kapcsolatban. Ha nem találja a választ a kérdésére, kérjük, forduljon csomagolási szakembereinkhez a info@rajapack.hu</a > e-mail címen, vagy hívja a 06-1-700-1030</a >-as telefonszámot. Használhatja az oldal alján található űrlapot is.

Termékinformációkkal kapcsolatban hol érdeklődhetek?

Általános termékinformációk:
Email : info@rajapack.hu</a >
Telefon:
06-1-700-1030</a ></strong >

Személyre szóló nyomtatás és egyedi csomagolás igény alapján megrendelések:
Email : egyedi@rajapack.hu</a >
Telefon:
06-1-700-1621 </strong >

Megrendelés vagy szállítással kapcsolatban hol érdeklődhetek?

Csomagolási szakértőink bármikor készséggel állnak rendelkezésére, hogy gyorsan válaszoljanak a megrendeléssel és szállítással kapcsolatos kérdésekre. Magyarországon 72 órán belüli kiszállítást garantálunk.

További információért keressen minket a 06-1-700-1030</a >-as telefonszámon vagy az info@rajapack.hu e-mail címen.

Nyomtatott és egyedi csomagolással kapcsolatban hol érdeklődhetek?

Ha egyedi nyomattal szeretne csomagolást rendelni, vagy meghatározott formátumú vagy formájú csomagolásra van szüksége, hívja a 06-1-700-1030</a > vagy a 06-1-700-1621</a >-es telefonszámot, vagy írjon az egyedi@rajapack.hu</a > címre. 48 órán belül árajánlatot kap, a termékek kiszállítása egyedileg egyeztetett időpontban történik.

Termékmintákkal kapcsolatban hol érdeklődhetek?

Szeretné tesztelni termékeink minőségét rendelés leadása előtt?

További információkért látogasson el https://www.rajapack.hu/ingyenes-mintak_cms_000007.html aloldalunkra.

Banki átutalással történő fizetéssel kapcsolatban hol érdeklődhetek?

A banki átutalás a számla kiállításától számított 14 napon belüli fizetést (csak cégek számára elérhető opció) vagy proforma számla alapján történő előleget (cégek és egyéni ügyfelek számára elérhető opció) jelenti. További információk a központi elérhetőségünkön: 06-1-700-1030</a >.

Bankkártyával történő fizetéssel kapcsolatban hol érdeklődhetek?

A megrendelések online bankkártyával fizethetők. A következő kártyákat fogadjuk el: Visa, Visa Electron, MasterCard. További információk a központi elérhetőségünkön: 06-1-700-1030</a >.

Rendelési információkkal kapcsolatban hol érdeklődhetek?

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos információkat a megadott e-mail címre küldjük. További információk a központi elérhetőségünkön: 06-1-700-1030</a >.

Kérdéseim vannak a megrendelés megjegyzésének eltávolításával kapcsolatban, hol érdeklődhetek?

Az info@rajapack.hu oldalon vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Árakkal kapcsolatos kérdések esetén hol érdeklődhetek?

A katalógusainkban és/vagy egyéb nyomtatott anyagokban szereplő termékek eladási ára tájékoztató jellegű és nettó árakban feltüntetett árak.

A termékeket a megrendelés napján érvényes árakon szállítjuk.

Az irányadó ár a megrendelés leadásakor a www.rajapack.hu weboldalunkon feltüntetett ár.


A RAJA fenntartja a jogot, hogy termékei vagy kapcsolódó szolgáltatásai árait bármikor megváltoztassa. Az árak változhatnak például a nyersanyagárak hirtelen változása, korlátozott ideig tartó promóciós ajánlatok és/vagy az adókra, zölddíjak és egyéb szabályozások változása esetén. Minden árunkat forintben adjuk meg. Cégek részére történő értékesítés esetén az árak nettó árak, amelyekhez hozzáadjuk a számla keltén érvényes ÁFA-t. Egyéni, magánszemély vásárlók esetén a feltüntetett árak bruttó árak (ÁFÁ-val együtt), amelyek az Eladót megilletik a Termék tulajdonjogának Vevőre történő átruházásáért az Adásvételi szerződés alapján. Az árak tartalmazzák az alá tartozó termékek ökológiai hozzájárulását. Az árak a szállítást, a vámot és a biztosítást nem tartalmazzák, ezek a költségek a megrendelőt terhelik. Magyarországon a nettó 70 000 Ft (bruttó 88 900 Ft) feletti rendelések esetén a megrendelést ingyenesen szállítjuk ki, illetve az új ügyfeleknek, akiknek az első megrendelés meghaladja a nettó 20 000 Ft-ot (bruttó 25 400 Ft). Nettó 70 000 forintnál alacsonyabb értékű megrendeléseknél az átalánydíjas szállítási díj nettó 3 900 Ft (bruttó 4 953 Ft). További információk az Általános Szerződési feltételekben találhatók.