06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat

20% kedvezmény

minden első rendelésnél

0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • Rajapost postai kartondobozok A3 formátumhoz
Rajapost postai kartondobozok A3 formátumhoz - 1

Rajapost postai kartondobozok A3 formátumhoz

(2  cikkszám)
AKÁR -25%
Best Price
A legjobb ár : Kedvező ár már kis mennyiségre is A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Kezdőár
546 Ft+ÁFA -tól

darabonként

Megnézem az árakat
Erős és tartós Rajapost kartondobozok védik a tárgyakat a sérülésektől. Természetes színűek, kraft papírral borítva adják a termékek esztétikus megjelenését. Praktikusak, könnyen összeállítható, füllel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a kartondobozok gyors lezárását. A stabil, belső szárnyak megakadályozzák a csomagolás belsejében elhelyezett termékek elmozdulását. A méretek A3 / A3+ formátumokhoz igazodnak. 50 db-os csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik.Több információ

spinner

Részletes leírás

Erős és tartós Rajapost kartondobozok védik a tárgyakat a sérülésektől. Természetes színűek, kraft papírral borítva adják a termékek esztétikus megjelenését. Praktikusak, könnyen összeállítható, füllel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a kartondobozok gyors lezárását. A stabil, belső szárnyak megakadályozzák a csomagolás belsejében elhelyezett termékek elmozdulását. A méretek A3 / A3+ formátumokhoz igazodnak. 50 db-os csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik.

PL-raja-quality

FSC_hu_HU

Resy_hu_HU

Ujrahasznositott_70_hu_HU

Ujrahasznosithato_hu_HU