06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • A4 formátumú kartondoboz
A4 formátumú kartondoboz - 1

A4 formátumú kartondoboz

(6  cikkszám)
AKÁR -30%
Best Price
« Best Price » : Több, mint 250 bestseller termék a legjobb áron! A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Nem elérhető
Kezdőár
340 Ft  +ÁFA -tól

darabonként

Megnézem az árakat
A legjobb minőségű ötrétegű kraft papírral borított hullámkartonból készültek. Megerősített védelem a belsejükben elhelyezett nehéz és sérülékeny tárgyaknak. Ideálisak a feldolgozóiparban való használatra. Ellenállnak a sérüléseknek, nedvességnek, hőmérsékletváltozásnak, nyomásnak. Lapra szerelve szállítjuk a könnyű tárolás céljából. Csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik. A kartondobozok kitűnő megoldást jelentenek, amikor magas szintű védelemre van szükség az olyan termékek esetében, mint: autóalkatrészek, ékszerek és háztartási cikkek.Több információ

spinner

Részletes leírás

A legjobb minőségű ötrétegű kraft papírral borított hullámkartonból készültek. Megerősített védelem a belsejükben elhelyezett nehéz és sérülékeny tárgyaknak. Ideálisak a feldolgozóiparban való használatra. Ellenállnak a sérüléseknek, nedvességnek, hőmérsékletváltozásnak, nyomásnak. Lapra szerelve szállítjuk a könnyű tárolás céljából. Csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik. A kartondobozok kitűnő megoldást jelentenek, amikor magas szintű védelemre van szükség az olyan termékek esetében, mint: autóalkatrészek, ékszerek és háztartási cikkek.

Ujrahasznosithato_hu_HU

Resy_hu_HU

Ujrahasznositott_70_hu_HU