06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat

20% kedvezmény

minden első rendelésnél

0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • Fehér postai Rajapost kartondoboz A4 / A4+ formátumhoz
Fehér postai Rajapost kartondoboz A4 / A4+ formátumhoz - 1

Fehér postai Rajapost kartondoboz A4 / A4+ formátumhoz

(7  cikkszám)
AKÁR -25%
Best Price
A legjobb ár : Kedvező ár már kis mennyiségre is A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Kezdőár
347 Ft+ÁFA -tól

darabonként

Megnézem az árakat
A stabil és tartós kartondobozok megvédik a tárgyakat a sérülésektől. Elegánsak, a fehér kraft papírral borított kartondobozok esztétikus és eredeti megjelenést adnak. Praktikusak, könnyen összeállíthatóak, füllel felszereltek, ami lehetővé teszi a doboz gyors lezárását. A stabil, belső szárnyak megakadályozzák a csomagolásban elhelyezett termékek elmozdulását. Méretek A4 / A4+ formátumokhoz igazodnak. 50 db-os csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik.Több információ

spinner

Részletes leírás

A stabil és tartós kartondobozok megvédik a tárgyakat a sérülésektől. Elegánsak, a fehér kraft papírral borított kartondobozok esztétikus és eredeti megjelenést adnak. Praktikusak, könnyen összeállíthatóak, füllel felszereltek, ami lehetővé teszi a doboz gyors lezárását. A stabil, belső szárnyak megakadályozzák a csomagolásban elhelyezett termékek elmozdulását. Méretek A4 / A4+ formátumokhoz igazodnak. 50 db-os csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik.

PL-raja-quality

FSC_hu_HU

Resy_hu_HU

Ujrahasznositott_70_hu_HU

Ujrahasznosithato_hu_HU