06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat

20% kedvezmény

minden első rendelésnél

0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • Csomagoló doboz könyvekhez - 1
  • Csomagoló doboz könyvekhez - 2
  • Csomagoló doboz könyvekhez - 3
  • Csomagoló doboz könyvekhez - 4
Csomagoló doboz könyvekhez - 1
Csomagoló doboz könyvekhez - 2
Csomagoló doboz könyvekhez - 3
Csomagoló doboz könyvekhez - 4

Csomagoló doboz könyvekhez

(5  cikkszám)
AKÁR -30%
Best Price
A legjobb ár : Kedvező ár már kis mennyiségre is A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Kezdőár
186 Ft+ÁFA -tól

darabonként

Megnézem az árakat
Könnyen használhatók: öntapadós zárás. Gyors nyitás a perforáció letépésével vágószerszámok használata nélkül. Egyszerű összeállítás: az osztásnak köszönhetően a csomagolás hajlítható és a könyvek köré tekerhető. 10-60 mm közötti állítható magasság (belső méret). Állítható magasság: a doboz igazodik a szállítandó könyv méretéhez. 25 db-os csomagokban értékesítve. Az ár darabra vonatkozik.Több információ

spinner

Részletes leírás

Könnyen használhatók: öntapadós zárás. Gyors nyitás a perforáció letépésével vágószerszámok használata nélkül. Egyszerű összeállítás: az osztásnak köszönhetően a csomagolás hajlítható és a könyvek köré tekerhető. 10-60 mm közötti állítható magasság (belső méret). Állítható magasság: a doboz igazodik a szállítandó könyv méretéhez. 25 db-os csomagokban értékesítve. Az ár darabra vonatkozik.

Ujrahasznosithato_hu_HU

Resy_hu_HU

Ujrahasznositott_70_hu_HU