06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • Hosszanti- és keresztirányban megerősített RAJA ragasztószalag - 1
  • Hosszanti- és keresztirányban megerősített RAJA ragasztószalag - 2
Hosszanti- és keresztirányban megerősített RAJA ragasztószalag - 1
Hosszanti- és keresztirányban megerősített RAJA ragasztószalag - 2

Hosszanti- és keresztirányban megerősített RAJA ragasztószalag

(3  cikkszám)
AKÁR -30%
Best Price
A legjobb ár : Kedvező ár már kis mennyiségre is A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Nem elérhető
Kezdőár
2 012 Ft  +ÁFA -tól

tekercsenként

Megnézem az árakat
Üvegszállal megerősített ragasztószalag, kiváló nagyméretű nagy súlyú tárgyak lezárására. Garantálja az 5 és 7 rétegű hullámkartonból készült nehéz kartondobozok masszív és tartós zárását. A szalag erősen tapad minden felületre: szintetikus kaucsuk ragasztó. Ellenáll a nehéz tárolási és szállítási körülményeknek. Polipropilén fóliából készült, teljes vastagsága 140 µ. Tökéletesen alkalmas beltéri és kültéri használatra egyaránt. 12 vagy 18 tekercses csomagokban értékesítve. Az ár egy tekercsre értendő.Több információ

spinner

Részletes leírás

Üvegszállal megerősített ragasztószalag, kiváló nagyméretű nagy súlyú tárgyak lezárására. Garantálja az 5 és 7 rétegű hullámkartonból készült nehéz kartondobozok masszív és tartós zárását. A szalag erősen tapad minden felületre: szintetikus kaucsuk ragasztó. Ellenáll a nehéz tárolási és szállítási körülményeknek. Polipropilén fóliából készült, teljes vastagsága 140 µ. Tökéletesen alkalmas beltéri és kültéri használatra egyaránt. 12 vagy 18 tekercses csomagokban értékesítve. Az ár egy tekercsre értendő.

PL-raja-quality