06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • RAJA PET poliészter pántszalag - 1
  • RAJA PET poliészter pántszalag - 2
RAJA PET poliészter pántszalag - 1
RAJA PET poliészter pántszalag - 2

RAJA PET poliészter pántszalag

(4  cikkszám)
AKÁR -25%
Best Price
« Best Price » : Több, mint 250 bestseller termék a legjobb áron! A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Nem elérhető
Kezdőár
20 655 Ft  +ÁFA -tól

tekercsenként

Megnézem az árakat
A RAJA PET poliészter pántszalag rendkívül erős, ideális nehéz rakományok rögzítéséhez, pántolásához és raklapozásához. Ellenálló: nagyon jól elnyeli az ütéseket és nem deformálódik. Ellenáll az UV sugárzásnak. Könnyű és kényelmes a használata: rugalmasságának köszönhetően könnyen rögzíti a terheket. Kézreálló a hordása. Kényelmes, teljesen biztonságos, kézi pántszalag. Lehetősége van a szalag feszességének erősítésére. Pántszalag feszítő géppel és pántoló kapcsokkal együtt használható. Nagy a teherbírása: 257-529 kg. Tekercs méretei: belső átmérő 406 mm. Szalag színe: zöld. Tekercsekben értékesítve. Az ár egy tekercsre értendő.Több információ

spinner

Részletes leírás

A RAJA PET poliészter pántszalag rendkívül erős, ideális nehéz rakományok rögzítéséhez, pántolásához és raklapozásához. Ellenálló: nagyon jól elnyeli az ütéseket és nem deformálódik. Ellenáll az UV sugárzásnak. Könnyű és kényelmes a használata: rugalmasságának köszönhetően könnyen rögzíti a terheket. Kézreálló a hordása. Kényelmes, teljesen biztonságos, kézi pántszalag. Lehetősége van a szalag feszességének erősítésére. Pántszalag feszítő géppel és pántoló kapcsokkal együtt használható. Nagy a teherbírása: 257-529 kg. Tekercs méretei: belső átmérő 406 mm. Szalag színe: zöld. Tekercsekben értékesítve. Az ár egy tekercsre értendő.

PL-raja-quality

Ujrahasznositott_100_hu_HU