06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • Erősített anyagból készült szemeteszsákok - 1
  • Erősített anyagból készült szemeteszsákok - 2
Erősített anyagból készült szemeteszsákok - 1
Erősített anyagból készült szemeteszsákok - 2

Erősített anyagból készült szemeteszsákok

(8  cikkszám)
AKÁR -15%
Best Price
« Best Price » : Több, mint 250 bestseller termék a legjobb áron! A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Nem elérhető
Kezdőár
5 360 Ft  +ÁFA -tól

csomagonként

Megnézem az árakat
Megerősített anyagból készült szemeteszsák, a repedésekkel és szúrásokkal, a zárószalag szakadásával szemben ellenáll, megerősített illesztéssel rendelkezik, hogy megakadályozza a szakadást. Univerzális, fülekkel, minden típusú hulladéktárolóhoz alkalmas. Praktikus: tekercselve szállítva, könnyen letekerhető a tekercsről, hogy gyorsan és biztonságosan ki lehessen nyitni a zsákot. Kényelmes használat: szalaggal zárható. 12 választható formátum. Kartononként értékesítve (egy kartonban tekercsek száma 100-tól 250-ig). Az ár kartononként értendő.Több információ

spinner

Részletes leírás

Megerősített anyagból készült szemeteszsák, a repedésekkel és szúrásokkal, a zárószalag szakadásával szemben ellenáll, megerősített illesztéssel rendelkezik, hogy megakadályozza a szakadást. Univerzális, fülekkel, minden típusú hulladéktárolóhoz alkalmas. Praktikus: tekercselve szállítva, könnyen letekerhető a tekercsről, hogy gyorsan és biztonságosan ki lehessen nyitni a zsákot. Kényelmes használat: szalaggal zárható. 12 választható formátum. Kartononként értékesítve (egy kartonban tekercsek száma 100-tól 250-ig). Az ár kartononként értendő.

PL-raja-quality