06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat

20% kedvezmény

minden első rendelésnél

0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.

Szemeteszsákok

Szemeteszsákok, hulladékzsákok

    A RAJA hulladékzsákok széles választékát kínálja

    Zsákok nehéz hulladékokhoz, húzózsinóros zsákok mindennapi használatra, építési törmelékgyűjtő zsákok, valamint színes szemeteszsákok.

    Hulladékgyűjtő zsákokra, Hulladékzsákokra (kukazsákok) minden tevékenység során szükség van

    Azonban nem mindegy, hogy milyen szempontok szerint választunk szemeteszsákot.

    Elsősorban tartósnak, jó minőségűnek kell lenniük, és kapacitásukat tekintve egyedi igényekhez kell igazodniuk (milyen színű, hány literes stb.).

    A szemeteszsák elsődleges szerepe, hogy a hulladékot elkülönítse a környezettől

    Így megakadályozza a fertőzés kockázatát mind az emberek egészégére, mind a környezet védelmére nézve. Fontos, hogy a hulladékgyűjtőkhöz megfelelő méretű szemeteszsákot válasszunk. Nem lehet hagyatkozni csak a literben számolt térfogatra, mivel a hengeres vagy a szögletes kosár mérete ugyanannál a térfogatnál eltérhet.

  • Milyen típusú szemeteszsákok vannak?

    Kétféle sűrűségű polietilénből készülnek szemeteszsákok. A 10 mikron – 20 mikron vastagságú nagy sűrűségű polietilén ezért ütésállóak, azonban könnyen hasadnak. Ezekbe csak könnyű hulladékot (például: papír, műanyag és egyéb nem súlyos és éles tárgyakat) szabad csak belerakni.

    A 25µ-80µ vastagság, kis sűrűségű polietilén (LDPE) hulladékgyűjtő zsák rugalmas, nem szakad, ezért a nehezebb hulladék gyűjtésére kiváló termék.

    A hulladékzsákok kétféle módon zárhatóak. Zsinórral, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy a szemeteszsák megkötése után azok fogantyúként is használhatók. Van a hagyományos, kézzel megkötős kialakítás is.

  • Milyen színű szemeteszsákok vannak és mi a színek jelentősége?

    A szemetes zsákok általában feketék vagy átlátszóak. Az átlátszó hullafékgyűjtő zsákot javasoljuk közterületen a nagyobb biztonság érdekében.

    A színes szemeteszsákok szelektív hulladékgyűjtéshez ajánlottak, melyek kínálatunkban is megtalálhatóak: sárga szín (műanyag hulladékokhoz), kék szín (papír és karton hulladék tárolására), piros vagy narancssárga szín (fém hulladékokhoz), zöld szín (üveg hulladékokhoz). A hagyományos szürke vagy fekete színű pedig vegyes háztartási hulladékokhoz ajánlott.

  • A RAJA kínálatában milyen hulladékgyűjtő zsákokat találhatunk?

    Az egyes termékoldalakon részletes információt talál a szemeteszsákok mikron vastagságáról. Extra erős, megerősített szemeteszsákjaink népszerűek a piacon. Darab/csomag kiszerelésben értékesítjük termékeinket. Egy csomag akár 250 db zsákor tartalmaz. A RAJA hulladékzsákok polietilén fóliából készülnek, így nagyon tartósak és nem nyúlnak, ezért megfelelnek az ügyfelek elvárásainak. A nehéz hulladékokhoz való szemeteszsákok 8 változatban kaphatók. Fokozottan ellenállnak a szakadásnak és átszúrásoknak, a zárószalag szakadásának, és megerősített hegesztéses varratokkal is rendelkeznek a szakadás megelőzése érdekében. Univerzálisak, mivel fülekkel rendelkeznek, és minden típusú hulladék tárolóval használhatók. Tekercs kiszerelésben kaphatók, ezért nagyon praktikusak - a tekercsből könnyen letekerhetők, a zsák leszakítható és később szalaggal lezárható. Húzózsinóros szemeteszsákok 3 változatban kaphatók.

    Higiénia szempontjából javasoljuk, hogy külön csomagolják, elszeparálva a különböző típusú hulladékot. A lebomló hulladéknak más színű szemeteszsákot javaslunk, továbbá a papírok hulladéknak, színes szemeteszsákok alkalmasak erre a célra. Kiváló minőségűek nagy sűrűségű polietilénből és kis sűrűségű polietilénből készülnek termékeink. Nagy tartósság jellemzi őket az erős oldalsó varratnak köszönhetően, ami miatt nagyon tágasak is. Szalaggal vannak felszerelve a szoros záráshoz.

    A mindennapi szemeteszsákok 3 változatban kaphatók. Tartósak, két réteg nagy sűrűségű polietilénből és egy réteg kis sűrűségű polietilénből készülnek, valamint szorosak, köszönhetően az erős hegesztésnek, és kényelmesen használhatók, mert szalaggal vannak lezárva. RAJA oldalunk: részletes tájékoztató található az egyes termékekről.

    Szemetestartó-állványainkról érdeklődjön kollégáinknál. Ha túl vastagnak találja a szemeteszsákokat, akkor letéphető tasak ot is tudnak alkalmazni kisebb tárgyakhoz.

6 termék :
Rendezés : Relevánsabb