06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • Lapos kartondobozok A5-ös formátumhoz - 1
  • Lapos kartondobozok A5-ös formátumhoz - 2
  • Lapos kartondobozok A5-ös formátumhoz - 3
Lapos kartondobozok A5-ös formátumhoz - 1
Lapos kartondobozok A5-ös formátumhoz - 2
Lapos kartondobozok A5-ös formátumhoz - 3

Lapos kartondobozok A5-ös formátumhoz

(3  cikkszám)
AKÁR -25%
Best Price
« Best Price » : Több, mint 250 bestseller termék a legjobb áron! A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Nem elérhető
Kezdőár
105 Ft  +ÁFA -tól

darabonként

Megnézem az árakat
A megerősített oldalak többszörös kartonvastagsággal hatékony védelmet nyújtanak a termékeknek. Könnyű nyitás egy speciálisan kivágott lyukkal. Egyszerű és gyors összeállítás. Minden ragasztószalag kiválóan tapad a csomagolás felületéhez. Lapos karton: 25 vagy 50 mm magas. Hullámos, háromrétegű hullámkartonból készült. Kraft papír borítású. Újrahasznosítható, RESY jelölésű, amely garantálja a nagyon jó minőségű kivitelezést. 25 db-os csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik. Több információ

spinner

Részletes leírás

A megerősített oldalak többszörös kartonvastagsággal hatékony védelmet nyújtanak a termékeknek. Könnyű nyitás egy speciálisan kivágott lyukkal. Egyszerű és gyors összeállítás. Minden ragasztószalag kiválóan tapad a csomagolás felületéhez. Lapos karton: 25 vagy 50 mm magas. Hullámos, háromrétegű hullámkartonból készült. Kraft papír borítású. Újrahasznosítható, RESY jelölésű, amely garantálja a nagyon jó minőségű kivitelezést. 25 db-os csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik.

Ujrahasznosithato_hu_HU