06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat

20% kedvezmény

minden első rendelésnél

0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.

A5, A6, A7 kartonok és dobozok

    A különböző formátumú és méretű kartonok és dobozok adják a legnépszerűbb módját a különböző típusú tárgyak tárolásának és szállításának.

    Érdemes a csomagolás típusát a konkrét igényhez igazítani. Az A7 méret, A6, A5, de sok más formátumú karton vagy doboz is rendkívül népszerű lehet.

    Az A7, A6, A5 vagy más formátumú kartonok és dobozok kiválasztásával biztos lehet benne, hogy a megfelelő dolgok, különösen a dokumentumok, a számukra megfelelő helyen lesznek. Lehetősége van szolgáltatásainkkal egyedi feliratú dobozokat kérni, lehet színes vagy fekete fehér nyomat is. Nyomtatás során arra törekszünk, hogy a legjobb minőséget nyújtsuk a megrendelőnek.

    A RAJA kínálatában sokféle és színű kartondoboz található

    Hosszú kartondobozokat , lapos és négyzet alakú csomagoló kartonokat, raklap dobozokat , teleszkópos csomagolódobozokat és állítható magasságú kartondobozokat is kínálunk.

    Melyek a legnépszerűbb RAJA karton csomagolások?

    A megfelelő csomagolás kiválasztásának megkönnyítése érdekében a Dobozkereső elérhető a weboldalon.

    A RAJA dobozok kiváló minőségű papírból készülnek. A méretek mellett a típusokra is érdemes odafigyelni.

    A hosszú kartondobozok merev, háromrétegű hullámkartonból készülnek, stabil csomagolások – az alsó négyzet alakja stabilizálja a kartont.

    Védik a tartalmat a nedvességtől és a hőmérsékletváltozástól. A doboz hossza igény szerint állítható.

    A RAJA kínálatában olyan hosszú kartondobozok is szerepelnek, amelyek hosszú oldalukon nyithatók – a széles nyílásuknak köszönhetően nagyon praktikusak, megkönnyítik a termékek behelyezését és kivételét. Legjobb minőségű ötrétegű hullámkartonból készülnek. Ezenkívül rendelkeznek felső és alsó védőlapokkal is, melyek megduplázzák a karton vastagságát és megerősítik azt. Ez a fajta kartoncsomagolás ideális képek és monitorok szállítására.

    A lapos kartondobozok legjobb minőségű ötrétegű hullámkartonból készülnek, kraft papír ral borítva

    Ellenállnak a sérüléseknek, a nedvességnek és a hőmérsékletváltozásoknak. Védik a kényes és nehéz termékeket a szállítás közben. Ezek 14 változatban érhetők el , háromrétegű karton változatban pedig 45 változatban kaphatók.

    A négyzet alakú dobozokat négyzetes, kerek vagy kocka alakú termékekhez tervezték. Különböző ragasztószalagok segítségével lezárhatja a kartondobozokat. Könnyű vagy akár nagy csomagot szeretne szállítani, széles kínálatban nyújtunk megoldást kartondobozokra.

    Kínálatunkban megtalálhatók többek között a teleszkópos kartondobozok, az állítható magasságú kartondobozok, a lapos kartondobozok, vagy a lehajtjató fedéllel ellátott postai csomagolódobozok. A változatos formátumoknak köszönhetően csomagolhat: könyv, képeslapok, elemek, mágneses képtartó akril, illetve bármilyen ajándék. Különböző méretű dobozt használunk értékesítésre, melyek a tárolt és szállított tárgyak kényelmét és biztonságát szolgálja.

    Mikor jó választás a 3- vagy 7-rétegű kartondoboz?

    A réteg egy lapos papírból, egy hullámpapírból, majd egy másik lapos papírból áll. Több réteg összeállítása is lehetséges: minél több hullám van, annál vastagabb és ellenállóbb a karton. Ekkor már 5-, vagy 7-rétegű kartonról beszélünk.

    A 3-réteg a karton legvékonyabb vastagságának felel meg. Ideális könnyű termékek csomagolására, és nem kell félni az ütésektől a szállítás és tárolás során sem. Használhatja például ruhák vagy ágyneműk szállítására. Ez a hullámkarton doboz általában elegendő kis e-kereskedelmi megrendelésekhez, amelyeket közúti vagy városi szállítási körülmények között szállítanak kis kockázattal. Kis értékű tárgyakhoz is előnyös csomagolás. A 3-rétegű kartondobozok 4 mm vastagságúak és kb. 30 kg-os terhelésig ellenállóak.

    Az 5-rétegű kartondoboz 50%-kal erősebb, mint a 3-rétegű. Ideális a törékeny termékek védelmére, vagy amelyek súlya nem teszi lehetővé az egyszerűbb 3-rétegű kiválasztását. Valójában akár 50 kg-os súlyt is elbír. Az 5-rétegű hullámkartonból készült doboznak más előnyei is vannak: jobban ellenáll a nedvességnek és a hőmérséklet-ingadozásoknak. Robusztus, de könnyű, tárolásra is használható. Ha átlagos ideig szeretné tárolni termékeit, ez a kartoncsomagolás ideális. Ebben a típusú kartondobozban például könyveket, dísztárgyakat, háztartási kisgépeket, edényeket érdemes csomagolni. A legsérülékenyebb termékeknél jó térkitöltés szükséges, hogy maximalizálja a csomagoláson belüli védelmet.

    • Van lehetőség nagyobb tétel rendelésére és egyedi feliratú kartondoboz készítésére is?

      Egyedi csomagolásra is van lehetőség, illetve önzáró aljú dobozra , mellyel időt spórolhat meg csomagoláskor. Csomagolóanyagához javaslunk térkitöltőt , erős és tartós védelmet nyújtva szállításkor. Különböző eszközök és kiegészítők szállíásához a kisméretű doboztól kezdve a nagy költöztetést támogató kartonokig válogathat weboldalunkon. Nagykereskedelmi mennyiség estén, megrendelés előtt érdeklődhet ügyfélszolgálatunknál többféle opciók választása miatt, melynek száma: 06-1-700-1260. Kihelyezett mintaboltunk és üzletünk nincs Magyarországon, a termékeket közvetlenül szállítjuk ki. Idő megtakarításért és rendelje meg a funkciók ban leginkább megfelelő csomagolóanyagot már most!

5 termék :
Rendezés : Relevánsabb