06-1-700-1030
08:00-17:00 között
Rendeljen nagyobb mennyiségben!
Gyors és ingyenes árajánlat
10% kedvezmény
minden első rendelésnél
0
Fejezze be a vásárlást ! Folytassa onnan, ahol abbahagyta.
  • Rajapost kartondobozok A7-es, A6-os és A5-ös formátumokhoz - 1
  • Rajapost kartondobozok A7-es, A6-os és A5-ös formátumokhoz - 2
Rajapost kartondobozok A7-es, A6-os és A5-ös formátumokhoz - 1
Rajapost kartondobozok A7-es, A6-os és A5-ös formátumokhoz - 2

Rajapost kartondobozok A7-es, A6-os és A5-ös formátumokhoz

(9  cikkszám)
AKÁR -25%
Best Price
« Best Price » : Több, mint 250 bestseller termék a legjobb áron! A RAJA segítségével mérsékelheti vállalkozása éves csomagolási költségeit! Nem számít, mennyit vásárol, egész évben a legjobb árakat kapja 250 legkeresettebb termékünkből.
Nem elérhető
Kezdőár
108 Ft  +ÁFA -tól

darabonként

Megnézem az árakat
Stabil és tartós Rajapost csomagolások védik a tárgyakat a sérülésektől. Elegáns, barna vagy fehér kraft papírral borított, esztétikus és eredeti megjelenést adnak a termékeknek. Praktikusak, könnyen összeszerelhetők, füllel rendelkeznek, amely gyors zárást tesz lehetővé. A stabil, belső szárnyak megakadályozzák a kartondobozban elhelyezett termékek elmozdulását. A méretek az A7, A6, A5 és A5+ formátumokhoz igazodnak. 50 db-os csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik. Több információ

spinner

Részletes leírás

Stabil és tartós Rajapost csomagolások védik a tárgyakat a sérülésektől. Elegáns, barna vagy fehér kraft papírral borított, esztétikus és eredeti megjelenést adnak a termékeknek. Praktikusak, könnyen összeszerelhetők, füllel rendelkeznek, amely gyors zárást tesz lehetővé. A stabil, belső szárnyak megakadályozzák a kartondobozban elhelyezett termékek elmozdulását. A méretek az A7, A6, A5 és A5+ formátumokhoz igazodnak. 50 db-os csomagokban értékesítve. Az ár dobozra vonatkozik.

PL-raja-quality

FSC_hu_HU

Resy_hu_HU

Ujrahasznositott_70_hu_HU

Ujrahasznosithato_hu_HU